Folder - Voorbeeld van een folder van ICI Paris XL, geldig van 17-06-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van ICI Paris XL, geldig van 27-05-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van ICI Paris XL, geldig van 13-05-2019
Misschien zijn alle Nederlandse klanten wel bekend met ICI Paris XL. Dankzij het uitgebreide assortiment, heeft het één van de sterkste posities op de Nederlandse markt. Het assortiment van ICI Paris XL is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. ICI Paris XL heeft vaak nieuwe en geweldige aanbiedingen. Wil je weten welke aanbiedingen er vanaf 15-07-2019 zijn? Je vindt ze hier. Heeft ICI Paris XL niet de juiste aanbieding? Probeer het ergens anders! Kijk eens bij de aanbiedingen van Da, Douglas, Etos, Holland & Barrett, Kruidvat, OP is OP, Rituals, Trekpleister.

Als je niet weet welke ICI Paris XL het dichtste bij is dan kun je deze eens proberen: Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amstelveen. Geen succes bij het vinden van wat je zocht? Je kunt ook de officiële pagina van de winkel bezoeken www.iciparisxl.nl direct vanaf deze pagina.

Ga je winkelen? Dan hoef je zeker geen grote papieren folder mee te nemen. De online versie van de nieuwste ICI Paris XL aanbieding is veel handiger en is beschikbaar op Kimbino. Wat fijn dat je op dezelfde golflengte zit wat betreft de bescherming van milieu en groen. Door te bladeren in de digitale folder van ICI Paris XL wordt veel papier bespaard.

Hoe je makkelijk en zonder zorgen kunt besparen? Door lagere prijzen!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste ICI Paris XL aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van ICI Paris XL. Jouw Kimbino.