Folder - Mode - Voorbeeld van een folder van Hema, geldig van 03-06-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Hema, geldig van 20-05-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Hema, geldig van 23-04-2019

Het oer-Hollandse huismerk HEMA staat garant voor kwaliteit, Hollandse nuchterheid én natuurlijk mooie, scherpe prijzen op vele categorieën producten. Je kunt de laatste HEMA aanbiedingen vinden in de nieuwe HEMA folder. Waarschijnlijk is deze alweer uitgekomen voordat hij is ingegaan, en kan je hem online al vinden. In 2019 wordt de digitale versie van dit wekelijkse drukwerk namelijk steeds belangrijker!

De HEMA folder van 2019 laat de bekende winkelketen vooral weer terug gaan naar de basis: Overzichtelijke aanbiedingen met duidelijke foto's. En voor elke Nederlander zit er wel iets leuks of gezonds bij, zowel voor jong als oud. Door de HEMA folder online te bekijken kan je bovendien iets goeds doen voor het milieu. Géén gebruik maken van een papieren folder is een stuk beter, dit is minder drukwerk en produceert dus minder afval! Daarom is het verstandig om bijvoorbeeld deze pagina in je favorieten te zetten, waardoor je altijd een referentie hebt naar de laatste HEMA aanbiedingen.

Heb je al zin gekregen om de nieuwste HEMA aanbiedingen in huis te halen? Klaar om je schoenen aan te trekken en een sprintje te trekken naar je locale vestigingen van HEMA? Wees er dan zeker snel bij, want de huidige folder is slechts een week geldig. Daarna start de nieuwe folder met aanbiedingen van volgende week, met weer een hele andere reeks producten. Zo is er elke week wel iets moois te koop tegen een zacht prijsje. Dat is nou wat ze noemen écht HEMA. Wij krijgen direct trek in een verse rookworst, het handelsmerk van de winkelketen. Veel winkelplezier!