Kimbino
Kimbino
Logo van Xenos
3/5

Xenos BLACK FRIDAY 2023| Folder, Aanbiedingen

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Xenos Folder en aabiedingen

De leukste aanbiedingen in de Xenos folder

3/5
Actual brochure

In de Xenosfolder vindt u alle actuele aanbiedingen die de Xenos u aanbiedt. Wat is het voordeel van op de hoogte zijn van Xenos aanbiedingen? Met Xenos aanbiedingen kunt u fors besparen op huishoudelijke producten, andere leuke interieur accessoire en dingen waarvan u nog niet wist dat u die nodig had. De folder van de Xenos wordt wekelijks vernieuwd. Hierdoor kunt u wekelijks besparen op uw favoriete Xenos producten! De Xenos folder van deze week is geldig op deze data 29-10 - 31-12 en de nieuwe Xenos folder vindt u hier Xenos - X-mas.Houdt goed in de gaten welke Xenos folder week 48 uitkomt, zodat u altijd kunt genieten van aanbiedingen, denk bijvoorbeeld aan de Xenos folder van volgende week.

Xenos folders vindt u ook online!

Shop

De folders van de Xenos vindt u ook online. Dit doet de Xenos om papierverspilling tegen te gaan. Xenos denkt namelijk aan het milieu, door Xenos reclame via social media aan te bieden en de Xenos folder online te zetten zorgt Xenos ervoor dat zij zo min mogelijk papier gebruiken en zo min mogelijk bomen worden gekapt. U kunt daarom ook op de webpagina van de Xenos xenos.nl het assortiment en alle aanbiedingen bezichtigen. Zoekt u meer winkels die in dezelfde categorie als de Xenos vallen, dan kunt u hier Warenhuis misschien een winkel naar uw smaak vinden, bijvoorbeeld: Action, Hema en Wibra. Ook kunt u de folders van verschillende Xenos’ in uw buurt zien Rotterdam, Arnhem, Heerlen, Amsterdam, Den Haag en Utrecht, hierdoor kunt u genieten van verschillende aanbiedingen die filialen de bieden hebben en nog meer geld besparen.

Het uitgebreide Xenos assortiment

Assortment

Bij de Xenos vindt u een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke producten, interieur accessoire, food en non-food producten. De Xenos biedt aanbiedingen die rekening houden met seizoenen en feestdagen, u kunt daarom erop rekenen dat de Xenos aanbiedingen van deze week verschillen met die van vorige week of volgende week! Een aantal van de producten die de Xenos aanbiedt zijn onder andere: kasten gemaakt door de Xenos, maar ook Knorr en Conimex food producten of opbergbakken en kisten. Andere dingen die u bij de Xenos vindt zijn kaarsen, pennen en pannen! Van alles waar u op kunt besparen met de juiste aanbiedingen door de lage prijzen!

Kunt u in de meest actuele folder Xenos - X-mas niet vinden wat u zoekt? Kijk dan online op de webpagina van de Xenos xenos.nl of bij andere winkels in de categorie Warenhuis.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.

Xenos Black Friday 2023

De feestelijke shopdag Black Friday is eindelijk hier en is ook aanwezig bij Xenos. Bekijk onze speciale aanbieding op Black Friday 2023 in de nieuwe Xenos folder! De nieuwste folder genaamd Xenos - X-mas is geldig vanaf 29-10-2023 - 31-12-2023. Mis niets van de geweldige Zwarte Vrijdag kortingen bij Xenos. In de categorie Warenhuis vind je nog veel meer folders speciaal voor Black Friday. Wanneer je Kerstcadeaus vooraf in wil kopen en nog wat inspiratie zoekt, bekijk dan alle promotionele folders voor Black Friday en bespaar flink. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Wijn
Thee
Koekjes
Geluid
Bakkerij
Box
Parfum
Sokken
Bril
Ketting
Ring
Batterijen
Taart
Folders
Kom
Mok
Bord
Koekje
Sushi
Lantaarn

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Warenhuis

Meer winkels in de categorie Warenhuis

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Xenos

Meld aan en profiteer van de voordelen.