Kimbino
Kimbino

Kwantum Folder 13-06 - 23-06 | volgende week

ADVERTENTIE
Kwantum
ADVERTENTIE

Kwantum Folder en aabiedingen

In de Kwantum folder vindt u alles voor uw interieur!

3/5
Actual brochure

De Kwantum folder van deze week vindt u hier. De Kwantum folder is al van start gegaan op 27-05-2024. Waarom is deze informatie van belang voor u? Als u uw huis opnieuw wilt inrichten of net verhuisd bent en nieuwe meubels zoekt dan is de Kwantum een van de winkels waar u terecht kan. Met de Kwantum aanbiedingen kunt u mooi besparen op decoratieve items of meubels voor in uw huis. Daarom is het handig voor u om een kijkje te nemen in de nieuwe Kwantum folder, zo kunt u niet alleen geld besparen maar ook inspiratie opdoen!

Wat draagt Kwantum bij aan het milieu?

Shop

De Kwantum is een huis en tuin winkel die opgericht is in 1976 en uitgroeide tot 110 vestigingen door heel Nederland, waaronder: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Gouda, Spijkenisse en Zaandam.

De Kwantum draagt bij aan het milieu op hun eigen manier, namelijk door zo min mogelijk huis aan huis folders te verspreiden. Dit gebeurt alleen op aanvraag. De Kwantum folders kunt u online vinden. Wat zijn de implicaties voor het milieu denkt u dan? Door minder folders te distribueren worden er ook minder folders gedrukt, waardoor er minder papier wordt gebruikt/verspild die er weer toe leiden dat minder bossen en wouden worden gekapt. Een cirkel process als het ware, waar Kwantum zich bewust van is. Helpt u het milieu ook mee door online uw folders van de Kwantum in te zien?

Tevens vindt u online op de webpagina van de Kwantum kwantum.nl ook de dichtstbijzijnde Kwantum bij u in de buurt. Samen met de openingstijden die hierbij staan kunt u een leuk bezoek plannen aan de Kwantum. Waar wacht u nog op? Profiteer van de aanbiedingen in de Kwantum folder en ga snel naar de winkel! Toch niet gevonden wat u zocht? Kijk dan bij de categorie Wonen, tuincentrum voor meer winkels zoals de Kwantum: Blokker, IKEA, Leen Bakker, JYSK, Beter Bed, Woonexpress, Intratuin, GAMMA, Praxis en KARWEI!

Wat kunt u nog meer verwachten van de Kwantum?

Assortment

De Kwantum - Folder heeft een groot assortiment aan meubels en accessoire voor in huis. Wat u onder andere kunt vinden aan meubels bij de Kwantum zijn bijvoorbeeld: banken, stoelen, kasten en tafels. Maar u vindt er ook spullen voor in de tuin, zoals tuinkussens, tuinbanken en loungesets. Andere dingen die u bij de Kwantum kunt halen zijn: vloerkleden, kussens, lampen en andere huis accessoire die u nodig heeft in huis. Daarnaast kunt u ook gordijnen op maat laten maken bij de Kwantum die perfect passen in uw huishouden en kunt u bij de Kwantum professionals inhuren die bijvoorbeeld uw vloer komen leggen of uw raamdecoratie komen ophangen. Vergeet niet om de Kwantum folder te bekijken, voor de meest actuele aanbiedingen van de Kwantum en u de beste prijs krijgt voor uw aankopen.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Tapijt
Lamp
La
Kan
Lantaarn
Vloerkleden
Gordijnen
Trolley

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE