Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

LIDL FOLDER【29-07-2024】volgende week NIEUWE

ADVERTENTIE
Lidl

Nieuwe Lidl folder volgende week

Nieuwe Lidl Folder Volgende Week

3/5
Actual brochure

De folders van Lidl staan wekelijks bomvol met leuke aanbiedingen. Wil je graag als eerste de nieuwe Lidl folder van volgende week inzien? Dan doe je er goed aan om deze pagina in je favorieten op te slaan. We publiceren namelijk wekelijks de nieuwste reclamefolder (zie hier).

Ook is altijd de digitale Lidl folder van deze week gewoon nog terug te kijken. Erg handig wanneer je hem bijvoorbeeld per ongeluk al hebt weggegooid, of even niet meer weet welke producten je straks op kunt halen tegen een mooie prijs.

Op onze website Kimbino.nl kan je altijd terecht voor de nieuwste supermarket reclamefolders en aanbiedingen.  Naast de Duitse winkelketen hebben we natuurlijk ook de folder aanbiedingen van alle andere grote supermarktketens voor je klaar staan. Zo weet je precies wat je deze en volgende week kunt halen bij welke supermarkt. Ideaal toch?

Lidl – Algemene informatie

Shop

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, met elke week nieuwe aanbiedingen in de folder. Dat is waar Lidl om bekend staat. En natuurlijk is deze van origine Duitse winkelketen in heel Europa te vinden. Ook in een plaats als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Den Haag en Enschede!

Profiteer van veel voordeel en hou de Lidl folder in de gaten. Ook op de website lidl.nl en in de Lidl Webshop word je overladen met de beste aanbiedingen en artikelen die blijvend in prijs zijn verlaagd. En natuurlijk vind je elders op deze pagina als eerste wat de Lidl aanbiedingen van volgende week zijn.

In de categorie Supermarkten kan je de winkels vinden om inspiratie voor boodschappen op te doen: Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Makro, Plus, Sligro, Dirk, Hoogvliet, Dekamarkt en Nettorama.

Lidl producten - Altijd vers aanbod!

Assortment

Iedere week vind je vanaf maandag nieuwe aanbiedingen. Op deze dag komt de nieuwe folder van Lidl van volgende week online, met interessante acties en de scherpste prijzen. Het assortiment is ruim, dus je kunt hier naar hartenlust producten kopen voor de lekkerste stamppotten, eenpansgerechten of luxe culinaire diners.

Ook voor vele versproducten kun je bij Lidl terecht. Ieder uur wordt vers brood gebakken, iets wat je ook veel terug zal vinden als aanbieding in de reclamefolder van Lidl. De broodjes zijn altijd lekker knapperig en het assortiment van de hoogste kwaliteit. Dat geldt ook voor de overige versproducten. Niet voor niets is deze voordelige supermarkt al jaren op een rij uitgeroepen tot beste supermarkt in groente & fruit.

Lidl plantjesmarkt

Eens in de zoveel tijd in de nieuwe reclamefolder worden de bloemetjes buiten gezet. Een mooie traditie die periodiek terugkomt in de reclamefolder van Lidl, is de plantjesmarkt. Of je nu fan bent van een gerbera’s of een mooie bos rozen, bij de plantjesmarkt van Lidl worden de klanten elk jaar weer opgefleurd.

Enkele weken per jaar verandert de Duitse discount supermarkt namelijk in een heuse plantjes groothandel. Het is het moment waarop we massaal onze huis- tuin en keuken planten kunnen inslaan tegen bodemprijzen. Zelfs potgrond, tuingereedschap, of bijvoorbeeld kunstmest is allemaal in de aanbieding.

Natuurlijk worden deze plantjesmarkt weken vooral aangeboden in de lente en zomerperiode. Zo heb je direct de kans om je tuin (en woonkamer) er weer mooi groen bij te laten staan. Ook benieuwd wanneer de nieuwe Lidl plantjesmarkt folder er weer is? Houd dan deze pagina hier goed in de gaten en sla hem op in je favorieten!

%name% wekelijkse aanbiedingen bij Kimbino!

Kimbino App

Waarom is het het waard om de Kimbino website te gebruiken? Boven alles is het de verminderde papieren berg reclamefolders. Het is een duurzame oplossing en ook nog eens overzichtelijk. Het doorkijken van de huidige Lidl folder is een fijne en comfortabele ervaring. Natuurlijk is de %name% folder er overal, waar je hem maar nodig hebt!

Kimbino levert een constant geupdate database van folders, inclusief de huidige Lidl folder. Red de aarde met ons, bespaar geld, plan maaltijden in en winkel slim! Schrijf je in voor de Kimbino nieuwsbrief of download onze Kimbino app. Het kost je slechts een paar seconden, waarna je de speciale aanbiedingen direct sneller kunt vinden in de %name% winkel.

Tot snel - Jouw Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Melk
Kaas
Brood
Koffie
Chocolade
Pizza
Wijn
Tomaten
Vis
Zure room
Aardbeien
Pasta
Ketchup
Room
Koekjes
Deeg
Fruit
Kip
Pitten
Groenten

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE