Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Bijna iedereen kent Dirk. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt. Het assortiment van Dirk is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. Geregeld nieuwe aanbiedingen, dat is de specialiteit van Dirk. hier vind je de laatste aanbiedingen geldig vanaf 01-02-2019. Kijk ook eens bij de aanbiedingen van Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Emté, Hoogvliet, Jumbo, Lidl. Misschien vind je daar hetzelfde artikel voor een betere prijs.

Geen succes bij het vinden van wat je zocht? Je kunt ook de officiële pagina van de winkel bezoeken www.dirk.nl direct vanaf deze pagina.

Het is niet langer nodig om uit te kijken naar de bezorger die de Dirk folder brengt. Je kunt hem online bekijken bij Kimbino wanneer je maar wilt. Papieren folders zijn onhandig en schadelijk voor het milieu. We stellen het daarom op prijs dat je online kijkt naar de laatste aanbiedingen van Dirk.

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wil je aanbiedingen van Dirk in de gaten houden? Doe het slim: meld je aan voor onze nieuwsbrief of download onze Kimbino app Kimbino. Hierdoor zul je geen aanbieding van meer missen van Dirk.