Letáky Dirk čoskoro k dispozícii. Prihlás sa a buď informovaný

Bij supermarkt Dirk vliegt het voordeel de winkel uit! Het vroegere Dirk van de Broek heeft wekelijks een groot aantal producten afgeprijsd tegen de scherpste prijzen. Geniet van extra veel voordeel en waanzinnige aanbiedingen! In de nieuwe reclamefolder van Dirk vind je wekelijks alle lopende acties. Dat betekent korting op korting stapelen en veel voordeel meepikken!

Supermarkt Dirk is al meer dan 75 jaar een begrip met bijna 100 vestigingen verspreid over heel Nederland. Met producten van topkwaliteit, maar dan voor een Dirk prijs. Het assortiment is groot en de keuze is reuze. Het aanbod is gezond, gevarieerd en vooral lekker. En dat tegen de scherpste prijs! Boodschappen doen wordt leuker dan ooit! Ben je op zoek naar de beste kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen? Zoek dan niet verder en doe voortaan je dagelijkse boodschappen bij Dirk! Het gehele aanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd en de versartikelen dagelijks aangevuld. Ken je het nieuwe huismerk 1 de Beste van Dirk al? Met deze producten kun je genieten van het beste dat Dirk te bieden heeft.

De vestigingen van Dirk zijn elke werkdag én zaterdag geopend vanaf 8 uur 's ochtends. Ook op koopzondagen kan je vaak gewoon bij je locale Dirk supermarkt terecht, al gaan deze dan wel iets eerder dicht (rond 18:00 uur). Doordeweeks kan je echter vaak gewoon tot in de late uurtjes je boodschappen doen. Ideaal voor mensen die overdag moeten werken. Je hebt hierdoor elke week ruim de tijd om van de folder aanbiedingen te profiteren!

Bekijk je alle actuele aanbiedingen liever online? Dat kan! Dirk Supermarkt zorgt ook online voor knalprijzen. Op www.dirk.nl vind je alle afprijzingen, heerlijke recepten en alles wat je moet weten over de locaties en de openingstijden. Zo lekker kan voordeel zijn.
Supermarkt Dirk staat al jaren garant voor lage prijzen en hoge kwaliteit!