Kimbino
Kimbino

Hubo folder vanaf 17-06-2024 || volgende + deze week

ADVERTENTIE
Hubo
ADVERTENTIE

Hubo Folder en aabiedingen

De Doe-Het-Zelver is blij met de Hubo folder

3/5
Actual brochure

Als je bezig bent met een project in huis of in de tuin dan ben je eigenlijk een Doe-Het-Zelver. En als Doe-Het-Zelver ben je zelf verantwoordelijk voor alle producten die je nodig hebt. Met een beetje geluk vindt je veel producten die je nodig hebt in de Hubo folder. Door met de Hubo actiefolder te beginnen met je project kun je flink besparen! Dat is altijd leuk voor de Doe-Het-Zelver, want je weet niet waar je wat extra geld nodig voor zult hebben. De Hubo folder van deze week vindt u hier en start normaliter op 11-06-2024. Als u wilt genieten van de Hubo folder aanbiedingen dan kunt u het beste de folder periodisch in de gaten houden, want de Hubo aanbiedingen vernieuwen steeds weer! Zo kunt u blijven besparen.

Het ontstaan van de Hubo

Shop

Het ontstaan van de Hubo begon tachtig jaar geleden in 1933 te Utrecht. Allereerst was het een kleine houthandel. Door de handige maak-het-zelf producten die Hubo aanbiedt werd de Hubo al snel een betrouwbaar concept dat groeide, waardoor je nu in Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Breda en Enschede een Hubo hebt. Hubo was als eerste bouwmarkt een pionier en daaruit vloeide vele bouwmarkt ketens die een voorbeeld namen aan de Hugo.

Het milieu is een belangrijke factor geworden voor veel bedrijven en Hubo helpt daar ook bij. Een van deze dingen is de Hubo folder zo min mogelijk in papieren vorm aan te bieden. Dit komt doordat papieren folders slecht zijn voor het milieu. Folders worden namelijk dagelijks gebracht en dagelijks weggegooid, waardoor het voornamelijk papier verspilling is. Dit is schadelijk voor het milieu, omdat papier gemaakt wordt van bomen. Bomen omzagen is papierverspilling als ze voor niks worden omgezaagd als het papier waar ze voor bestemd zijn toch wordt weggegooid. U kunt het milieu helpen door folders online in te zien.

Heeft u de Hubo folder ingezien en wilt u de Hubo bezoeken? Dan kunt u via de Hubo website hubo.nl meer informatie vinden over de locatie van filialen en hun openingstijden. Als u niet kon vinden wat u zoekt bij de Hubo dan vindt u meer bouwmarkten in de categorie Wonen, tuincentrum, daar vindt u een lijst met winkels zoals: Blokker, IKEA, Leen Bakker, Kwantum, JYSK, Beter Bed, Woonexpress, Intratuin, GAMMA en Praxis.

Wat vindt u bij de Hubo?

Assortment

De Hubo heeft een breed assortiment voor de Doe-Het-Zelver van bouwmaterialen, decoratie, gereedschap en accessoir e voor de fiets en auto. Met merken zoals: Stanley, Powerplus, Black + Dekker en Bosch. Daarnaast heeft u met de Hubo kortingen die u in de Hubo - Folder mooie prijzen op alles dat de Hubo te bieden heeft.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE