Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Vodafone Folder 10-07 - 10-08 | volgende week

ADVERTENTIE
Vodafone

Vodafone Folder en aabiedingen

Weer scherpe aanbiedingen in de Vodafone Folder

3/5
Actual brochure

Vodafone Nederland staat niet stil om u te laten genieten van de beste deals en aanbiedingen. Dankzij de online folder Vodafone - folder kunt u vanaf 10-07-2024 weer terecht voor tal van geweldige promoties.

Profiteer hier nu van de scherpe Vodafone aanbiedingen die het best bij uw behoeftes passen.

De Vodafone winkel dicht bij huis

Shop

Vodafone is de samentrekking van Voice, Data en Fone en is met meer dan 5 miljoen aansluitingen een van de grootste Elektronica providers van Nederland. Het oorspronkelijk Britse bedrijf, dat opgericht werd in 1982, is als sinds 1995 uw betrouwbare aanbieder van mobiele telefonie in Nederland. 

Sinds 2016 is Vodafone Nederland samengegaan met Ziggo, de grootste aanbieder in Nederland van digitale kabeltelevisie, internet en telefonie, onder de naam VodafoneZiggo. Het bedrijf bestaat voor de helft uit Vodafone en de andere helft uit Liberty Global.

De in 2011 overgenomen 176 Belcompany winkels zijn ondertussen allemaal omgevormd tot Vodafone verkooppunten. Vandaag telt Vodafone 151 eigen winkels in Nederland, naast die van Ziggo. Verder heeft Vodafone ook nog verschillende verkooppunten in andere winkels.

Raadpleeg de dichtstbijzijnde Vodafone winkel of verkooppunt op Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Utrecht, Den Haag en Haarlem, of vind een alternatief bij u in de buurt op Media Markt, Expert, Conrad, Paradigit, Coolblue, Ziggo en KPN. Voor alle informatie, en de beste Vodafone aanbieding, kunt u terecht op vodafone.nl.

Het Vodafone gamma

Assortment

Het mobiele telefonie aanbod van Vodafone bestaat uit maar liefst zeven abonnementen, zodat u vast en zeker het pakket vind dat bij u past. De populairste abonnementen zijn vooral met de interessante databundels. 

Wie nood heeft aan een nieuwe telefoon, kan samen met zijn Vodafone bundel een nieuwe smartphone kiezen. Zo heeft u twee vliegen in één klap! Bekijk de nieuwe folder Vodafone - folder voor de recentste Vodafone actie en ontdek de bundel die bij u past.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Elektronica