Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

The Sting Folder 27-06 - 25-07 | volgende week

ADVERTENTIE
The Sting

The Sting Folder en aabiedingen

Maak je look compleet met the Sting folder

3/5
Actual brochure

Zoek je de perfecte look voor uw nieuwe baan, uitgaan of gewoon omdat u er goed uit wilt zien? Maar u wilt er niet teveel aan uitgeven? Dan is the Sting folder, de folder voor u! Met the Sting sale die u in de folder vindt kunt u namelijk besparen door de korting die the Sting geeft op hun producten.

Alle aanbiedingen van the Sting zijn ingegaan op 27-06-2024. Het is daarom handig om the Sting folder altijd bij de hand houden, voordat u een the Sting actie mist! De folder vindt u hier. Aarzel niet en bespaar op uw aankopen, want geld overhouden dat wilt toch iedereen?!

Hoe het begon voor the Sting

Shop

The Sting is een winkelketen van Nederlandse origine, die onder de groep van The Sting Companies valt, samen met: Costes, Cotton Club en Distrikt Nørrebro. The Sting is in Nederland te vinden in steden zoals: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Arnhem, Breda en Haarlem, maar is ook te vinden in buurlanden België en Duitsland.

Een milieu bewuste winkel is een fijne winkel en the Sting is daar geen uitzondering van. The Sting zorgt er namelijk voor dat er weinig tot geen papier folders van de winkel verspreid worden. Doordat papieren folders telkens worden weggegooid is het maken en verspreiden van papieren folders eigenlijk papierverspilling. The Sting vraagt daarom klanten en potentiële klanten de folders zo veel mogelijk online in te zien, zodat het milieu minder beschadigd door papierverspilling.

Weet u niet waar u een the Sting kan vinden? Dan kunt u altijd via the Sting online thesting.com het gehele assortiment inzien. Maar bent u iemand die liever het product eerst in uw handen heeft voordat u een aankoop doet? Dan kunt u ook via de webpagina van the Sting zien waar het dichtstbijzijnde filiaal bij u in de buurt is en hoe laat deze open is. Voor meer winkels zoals the Sting kunt u terecht bij de categorie Kleding, Schoenen & Sport, u vindt er winkels zoals: Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, van Haren, Decathlon, Adidas, Sprinter en Intersport.

Van Jassen tot Shirts

Assortment

The Sting heeft een breedt assortiment. The Sting kleding bestaat uit in verschillende lijnen, denk daarbij bijvoorbeeld aan: the Cotton Club, Bien Blue, Seven Sisters en Revelation Women. Naast the Sting dames afdeling is er natuurlijk ook een the Sting heren afdeling. Ideaal voor u en uw partner.

Nog idealer als u ook wilt besparen op uw aankopen, dat kan namelijk door de The Sting - Folder te bekijken. Zo betaalt u nooit te veel voor een the Sting jas! Of een t shirt, trui, vest of broek. Het assortiment is zo groot dat u er alles kan vinden wat u nodig zou hebben!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE