Lookbook - Voorbeeld van een folder van The Sting, geldig van 01-04-2019
Lookbook - Voorbeeld van een folder van The Sting, geldig van 27-01-2019
Lookbook - Voorbeeld van een folder van The Sting, geldig van 04-07-2018
Iedereen heeft wel eens gehoord van The Sting. Het is één van de meest succesvolle winkels op de Nederlandse markt. Een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is typisch The Sting. Bij The Sting, zul je altijd alles vinden waarvoor je kwam Kijk ook eens bij de aanbiedingen van Adidas, Aktiesport, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Intersport, Miss Etam, Perry Sport, Primark. Misschien vind je daar hetzelfde artikel voor een betere prijs.

The Sting heeft veel winkels in . Je kunt boodschappen doen in verschillende steden zoals bijvoorbeeld in: Den Haag, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere, Amersfoort. De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken www.thesting.com.

Vergeet papieren folders, ze bezorgen je geen hoofdpijn meer. Je kunt nu eenvoudig de nieuwste The Sting aanbieding online bekijken bij Kimbino. Papieren folders zijn onhandig en schadelijk voor het milieu. We stellen het daarom op prijs dat je online kijkt naar de laatste aanbiedingen van The Sting.

Hoe je makkelijk en zonder zorgen kunt besparen? Door lagere prijzen!

Als je aan het werk bent en een gezin onderhoudt, kan het moeilijk zijn om de beste speciale aanbiedingen bij te houden. Probeer het eens anders: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Kimbino app Kimbino. Op deze manier zorg je ervoor dat speciale aanbiedingen van The Sting goed in de gaten houdt.