Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo van KFC
3/5

KFC Folder 20-05 - 26-05 | volgende week

ADVERTENTIE
KFC

KFC Folder en aabiedingen

KFC Folder

3/5
Actual brochure

De recentste folder met tal van KFC aanbiedingen is weer hier te vinden! Een lekkere hap voor een scherpe prijs, dat wil iedereen toch? Dankzij de maandelijkse promo’s kunt u heel wat besparen op uw maaltijden bij het beste kip restaurant van Nederland. 

Bekijk de KFC folder voor deze maand op onze website en geniet van uw heerlijke maaltijd tegen KFC prijzen Deze folder is geldig vanaf volgende week.

Ontdek de vele KFC Restaurants over heel Nederland

Shop

KFC mag vandaag dan wel het bekendste ter wereld zijn, zo begon het zeker en vast niet. Daarvoor moeten we terug gaan naar 9 september 1890 in Henryville, Indiana in de Verenigde Staten. Op deze dag werd Harland Sanders geboren, die we allemaal beter kennen als The Colonel. Sanders reisde heel Amerika door, waar hij wisselde van baan tot baan, van brandweerman tot boer. Het is pas in 1930 dat The Colonel de eerste bouwsteen legt van het huidige KFC.

Harland koopt een motel en begint er met het verkopen van zijn, ondertussen beroemde, ‘southern style chicken’. Het is echter pas negen jaar later in 1939 dat Sanders zijn geheime kruidenmengeling ontdekt, die vandaag nog steeds gebruikt wordt. De rest is geschiedenis. Het succes van de Kentucky Fried Chicken kwam voor het eerst naar Nederland in 1972, Rotterdam mocht als eerste stad proeven van het beroemde geheime kip recept van The Colonel. Sindsdien heeft de restaurantketen meer dan 75 restaurants geopend in Nederland met meer dan 2.200 mensen in dienst. 

Om te weten welke KFC er bij u in de buurt is kunt u terecht op Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Amersfoort. Hier vind u een overzicht van alle Kentucky Fried Chicken restaurants in Nederland. Indien er geen KFC meteen in uw buurt is, wees dan niet getreurd en neem een kijkje op Gall en Gall, ANWB, Intertoys, Bart Smit, Baby-Dump en Prénatal voor de beste alternatieven. Voor meer informatie kunt u altijd de officiële website bezoeken kfc.nl. Hier vindt u ook de nieuwe folder met de beste lopende aanbiedingen. 

 

Voor ieder wat lekkers dankzij het uitgebreide KFC assortiment

Assortment

KFC is het restaurant bij uitstek voor wie van kip houdt uiteraard, van de wereldberoemde ‘buckets’ tot KFC menu’s met burgers, milkshakes en zelfs kip bitterballen. 

Bij KFC wordt er iedere dag gewerkt met producten van de beste kwaliteit enkel aangeleverd door streng gecontroleerde leveranciers die aan alle EU-richtlijnen voldoen en de kwaliteitsvoorschriften van KFC . De kip wordt vers aangeleverd en wordt pas in het restaurant gemarineerd, gepaneerd en gefrituurd tot overheerlijke ‘southern chicken style’ gerechten. Dat maakt nu net het verschil waarom Kentucky Fried Chicken zo lekker is. Ontdek de vele aanbiedingen voor deze maand in de online folder KFC folder.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Andere