Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo van Da
3/5

Da Folder 11-09 - 24-09 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Da Folder en aabiedingen

Hoe vind ik de DA folder van deze week?

3/5
Actual brochure

Wij bieden u hier de folder van de DA drogist aan. Maar waarom zou u de reclamefolder van de DA drogist moeten zien? Door up to date te blijven met de folders van uw favoriete winkels kunt u mooie aanbiedingen scoren op uw favoriete producten. Daarnaast bespaard u hiermee op uw aankoop en gaat u naar huis met de beste deal van het moment! Om de beste aanbiedingen te scoren kunt u ook in de categorie Drogisterij & Cosmetica naar soortgelijke winkels als de DA drogist, zoals: Kruidvat, Etos, Douglas, ICI Paris XL, Holland & Barrett, Trekpleister, OP is OP en Bol. De folder van de DA van deze week is geldig vanaf 11-09-2023. Deze loopt tot 11-09-2023 - 24-09-2023, daarna begint de DA folder van volgende week. Door de wekelijkse DA aanbiedingen kunt u elke 38 genieten van de beste acties!

DA aanbiedingen en DA online

Shop

De aanbiedingen van de DA vindt u in de folder die toevallig ook online te vinden is. Zo bent u sneller op de hoogte van de beste deals bij de DA. Dat de folder van de DA online te vinden is op hun website da.nl, is niet heel gek. Dit komt namelijk doordat de DA graag zijn steentje bijdraagt aan het milieu. Door de folders van de DA online aan te bieden verspilt de DA geen papier door de folders huis aan huis aan te bieden! Verder kunt u natuurlijk de DA aanbiedingen ook in de winkel vinden waar u profiteert van de beste prijs voor het product dat u wilt. 

Het DA assortiment dat u blijft verbazen

Assortment

Het assortiment van de DA is enorm gevarieerd. U kunt er namelijk terecht voor al uw schoonheidsproducten, zoals: mascara van Maybeline, lipbalsem van Labello en oogschaduw van Rimmel London. Maar u kunt er ook terecht voor uw hygieneproducten, zoals: Andrelon shampoo, Niveau bodyshower en L’Oreal haar conditioner. Ook hebben ze een groot assortiment aan huismerk producten, zoals haarborstels, pincetten en andere handige producten voor uw persoonlijke gebruik. Het assortiment van de DA gaat elke week in de aanbieding daarom staat er in de DA folder van volgende week andere acties dan die van deze week. Ook is er een verschil in filialen. De DA is namelijk een franchise en daarom kan het zijn dat de ene DA meer aanbiedingen heeft dan de andere DA, denk bijvoorbeeld aan verschillende acties in verschillende steden waar de DA te vinden is in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Zandvoort. Zo kan u profiteren van meerdere acties. Kijk daarom voor alle aanbiedingen van alle DA filialen in de buurt bij jouw stad of er DA in de buurt is en Da - Folder.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Boter
Olie
Tablet
Bad
Eau de toilette
Mascara
Oogpotlood
Shampoo
Conditioner
Crème
Handcrème
Deodorant
Tandpasta
Alcohol
Papier
Boost
Vitamine C
Mondspoeling
Zalf
Kompressen

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Cosmetica

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Da

Meld aan en profiteer van de voordelen.