Folder 2 - Voorbeeld van een folder van Holland & Barrett, geldig van 10-06-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Holland & Barrett, geldig van 20-05-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Holland & Barrett, geldig van 23-04-2019
Er zijn weinig mensen in Nederland die Holland & Barrett niet kennen. Dat is niet vreemd want Holland & Barrett is juist door de populairiteit onder zijn klanten één van de marktleiders van de Nederlandse markt geworden. Holland & Barrett biedt je bijna alles wat je nodig hebt. En het meeste belangrijke, tegen scherpe prijzen! Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Da, Douglas, Etos, ICI Paris XL, Kruidvat, OP is OP, Rituals, Trekpleister! Ze zijn een serieuze concurrent van Holland & Barrett.

Als je boodschappen wilt doen bij Holland & Barrett, dan kun je de winkels in de volgende steden bezoeken: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Enschede . Heb je op onze website niet gevonden wat je zocht? Probeer dan de de officiële site van de winkel www.hollandandbarrett.nl.

Ga je winkelen? Dan hoef je zeker geen grote papieren folder mee te nemen. De online versie van de nieuwste Holland & Barrett aanbieding is veel handiger en is beschikbaar op Kimbino. Het beschermen van de natuur is geen cliché. Daarom zijn we blij dat je de nieuwste aanbieding van Holland & Barrett op internet en niet in een papieren folder. Op deze manier blijven vele bomen gespaard. En dat is niet het enige!

Hoe je makkelijk en zonder zorgen kunt besparen? Door lagere prijzen!

De speciale aanbiedingen van Holland & Barrett zijn zo voordelig dat ze je veel geld kunnen besparen. Wat moet je doen om geen aanbieding van Holland & Barrett te missen? Dat is gemakkelijk: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino.