Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Holland & Barrett folder 08-07-2024 || volgende week

ADVERTENTIE
Holland & Barrett

Holland & Barrett Folder en aabiedingen

Voor al uw benodigdheden, de Holland en Barrett folder!

3/5
Actual brochure

In de folder van Holland en Barrett vindt u alle aanbiedingen en acties die de drogist u kan bieden. Met deze acties en aanbiedingen kunt u mooi besparen op producten die u in uw alledaagse hygiene routine gebruikt. Super handig als u een zakcentje wilt sparen aan het einde van de week! Een andere manier om goed te besparen op deze producten is om ook eens een kijkje te nemen in de categorie Drogisterij & Cosmetica waar u soortgelijke winkels vindt die ook allemaal aanbiedingen en acties aanbieden.

Denk bijvoorbeeld aan winkels zoals: Kruidvat, Etos, Douglas, ICI Paris XL, Trekpleister, OP is OP, Bol en Da. De Holland and Barrett folder is geldig op de volgende data: 08-07 - 04-08, na dit moment begint de Holland and Barrett folder van volgende week. Houdt elke week de aanbiedingen van Holland en Barrett in de gaten, zodat u geen actie mist!

De Holland Barrett folder nu ook online!

Shop

De Holland en Barrett is altijd een winkel geweest die diepe roots heeft met het milieu. Hierdoor zijn zij extra bewust van wat zij gebruiken en verspillen als bedrijf. Daarom kan u de Holland Barrett folder online inzien op hun website hollandandbarrett.nl en online op het internet. Met het online plaatsen van de nieuwste Holland en Barrett folder hoopt Holland en Barrett zo min mogelijk papier te verspillen om zo de verwoesting van bossen en wouden tegen te gaan. U helpt hieraan mee door de folders van Holland and Barrett online in te zien in plaats van ze huis aan huis te ontvangen. Voor meer informatie over de aanbiedingen van Holland en Barrett of over het bedrijf zelf kunt u naar het dichtstbijzijnde filiaal bij u in de buurt gaan, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Arnhem en Breda. Zo kunt u gelijk genieten van de aanbiedingen wanneer u er bent!

Het assortiment dat Holland en Barrett aanbiedt

Assortment

Holland en Barrett staat bekend om een groot assortiment aan drogisterij producten. Zij hebben naast hun huismerken ook producten van A merken zoals: Lucovitaal, Therme en producten van concurrent de Tuinen. Daarnaast zoeken zij nog altijd naar nieuwe producten die zij aan hun assortiment toevoegen die belangrijk zijn voor uw gezondheid. De producten die in de aanbiedingen zijn bij Holland and Barrett zullen wekelijks veranderen. Daarom vindt u in de Holland en Barrett folder van deze week, in de laatste  Holland & Barrett - folder, kunt andere aanbiedingen dan in de Holland en Barrett folder van volgende week. Hierdoor kunt u wekelijks besparen op diverse producten die bijdrage aan uw gezondheid.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Olie
Thee
Poeder
Sokken
Gember

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Cosmetica