Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Bijna iedereen kent Holland & Barrett. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt. Dankzij het uitgebreide assortiment van Holland & Barrett en hun geweldige prijzen kun je hier bijna alles krijgen wat je nodig hebt. Kijk ook eens bij de aanbiedingen van Douglas, Etos, ICI Paris XL, Kruidvat, OP is OP, Rituals, Trekpleister. Misschien vind je daar hetzelfde artikel voor een betere prijs.

Heb je op onze website niet gevonden wat je zocht? Probeer dan de de officiële site van de winkel www.hollandandbarrett.nl.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de Holland & Barrett aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling! Papieren folders zijn onhandig en schadelijk voor het milieu. We stellen het daarom op prijs dat je online kijkt naar de laatste aanbiedingen van Holland & Barrett.

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

Als je aan het werk bent en een gezin onderhoudt, kan het moeilijk zijn om de beste speciale aanbiedingen bij te houden. Probeer het eens anders: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Kimbino app Kimbino. Op deze manier zorg je ervoor dat speciale aanbiedingen van Holland & Barrett goed in de gaten houdt.