Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

De Bijenkorf Folder 18-07 - 15-08 | volgende week

ADVERTENTIE
De Bijenkorf

De Bijenkorf Folder en aabiedingen

De Bijenkorf folder voor alle designer merken

3/5
Actual brochure

Bent u een shopaholic en houdt u van designer merken? Dan bent u vast en zeker bekend met de Bijenkorf. Maar als u ook nog eens een koopjesjager bent dan is de Bijenkorf folder de folder voor u! Met de Bijenkorf aanbiedingen in de folder kunt u besparen op topmerken die niet altijd in prijs verlagen. Hierdoor kunt stijlvol zijn en slim omgaan met uw geld! Al geïnteresseerd? Dan vindt u de bijenkorf acties hier. Op 18-07-2024 zijn de bijenkorf kortingen al ingegaan. Daarom kunt u betere elke week een kijkje nemen in de folder, zodat u geen een aanbieding mist!

Het begin van de Bijenkorf

Shop

De Bijenkorf is een luxe warenhuis waar u van alles kan vinden van top merken. Er zijn niet veel vestingen te vinden van de Bijenkorf in Nederland, dit is er maar een zevental in steden zoals: Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Maastricht, Nijmegen en Rotterdam. Maar gelukkig heeft de Bijenkorf ook een webshop, met hun webshop en het online bereik dat de Bijenkorf heeft probeert de Bijenkorf zoveel mogelijk online reclame te maken. Dit komt doordat veel reclame in papieren vormen voorkomt. Het gebruiken van papier voor reclame wordt ook wel gezien als papierverspilling, aangezien het vaak na gebruik wordt weggegooid.

De Bijenkorf werd in 1870 opgericht en per 23 Maart dat jaartal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds het kleine fournituren filiaal in Amsterdam is het uitgegroeid als een luxe concept dat we kennen als geen ander. Wilt u meer weten over de bijenkorf? Dat kan op de webpagina debijenkorf.nl van de Bijenkorf.

Voor andere winkels, zoals de bijenkorf: Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Sprinter, vindt u de folders van deze winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport.

Het grootste designer aanbod bij Bijenkorf

Assortment

Als u kijkt naar het aanbod van de Bijenkorf dan zult u uw ogen uitkijken. U vindt er namelijk verschillende soorten producten, van kleding zoals jassen en truien tot schoenen en horloges. Maar ook sieraden en brillen kunt u bij de Bijenkorf aanschaffen. Al deze producten komen van top designer zoals Tommy Hilfiger, Ted Baker, Michael Kors en Guess maar ook duurdere merken zoals Gucci, Versace, Cartier en Louis Vuitton zijn er te vinden. Naast alles dat u kunt dragen kunt u bij de bijenkorf ook dingen voor in huis aanschaffen. De meest bekendste bijenkorf sale is van rituals. Daarom, als u van deze merken houdt maar altijd op een budget shopt is het van essentieel dat u de De Bijenkorf - folder in de gaten houdt voor de beste Bijenkorf aanbiedingen, waarbij u niet te veel geld hoeft uit te geven voor de kwaliteit die u zoekt.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE