Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo van Omoda
3/5

Omoda Folder 23-05 - 22-06 | volgende week

ADVERTENTIE
Omoda

Omoda Folder en aabiedingen

De Omoda sale is de sale die u niet moet missen!

3/5
Actual brochure

Op zoek naar de Omoda sale? Deze vindt u hier, met de Omoda sale kunt u genieten van mooie prijzen op de fashion statements van dit moment. Door de mooie prijzen bespaart u geld op de beste outfits van het moment. Maar om deze aanbiedingen bij te blijven is het handig om te weten wanneer ze van start gaan. Op 23-05-2024 zijn de kortingen van Omoda al ingegaan dus als u nog fors geld wilt besparen op de meest actuele fashion trends, dan kunt u het beste zo snel mogelijk naar de Omoda sale gaan!

Omoda, de webshop

Shop

Omoda begon in 2000 als een schoenenretailer en werd opgericht door een familie in Zierikzee. Ook al heeft Omoda met hun kleine aantal filialen toch een grote naam gemaakt. In totaal heeft Omoda 27 filialen in Nederlandse steden, onder andere in: Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Gouda, Den Bosch, Deventer maar ook buiten Nederland in Antwerpen. Dit komt doordat ze online uitgegroeid tot een van de grootste online schoenenretailers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. In totaal werken er maar 650 medewerkers en daarom is Omoda met zijn succes zo een speciaal bedrijf, Omoda’s slogan is ook: ‘’Passie voor schoenen.’’

Doordat Omoda nauwelijks fysieke winkels heeft en veel focus legt op de Omoda webshop omoda.nl zijn ze al beter bezig met het milieu dan meeste winkels. Daarnaast zorgt Omoda ervoor dat hun reclame zoveel mogelijk online gebeurt, via advertenties op websites en social media. Hierdoor wordt er geen papier verspild aan papieren reclames, zoals vouchers, folders en andere papieren reclames. Dus als u bij Omoda winkelt, dan helpt u indirect het milieu! Niet alleen leuk winkelen, maar ook milieu bewust.

Wilt u meer winkels vinden zoals Omoda dan zijn deze te vinden in de categorie Kleding, Schoenen & Sport, maar om een aantal voorbeelden voor u te noemen Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Sprinter.

Wat vindt u bij de Omoda

Assortment

Als u bij de Omoda bent dan kunt u zeker goede aanbiedingen vinden in de Omoda - Folder, maar dat is niet het enige wat Omoda u te bieden heeft. Naast de aanbiedingen staat Omoda ook bekend om Omoda sneakers, Omoda laarzen en op de Omoda dames afdeling, de Omoda dames schoenen. Gelukkig komen ook deze items in de aanbieding, wanneer de aanbiedingen zich vernieuwen en kunt u genieten van alles wat Omoda te bieden heeft. Tevens kunt u naast alle mooie items natuurlijk door de aanbiedingen ook besparen op uw aankopen en een mooie zakcent overhouden.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE