Folder - Voorbeeld van een folder van Paradigit, geldig van 21-06-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Paradigit, geldig van 20-05-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Paradigit, geldig van 06-05-2019
Paradigit staat op de lijst van de meest bekende winkels bij Nederlandse klanten. Het is één van de marktleiders van Nederland geworden. Onder klanten staat Paradigit bekend om zijn uitgebreide assortiment en scherpe prijzen. Vele klanten vinden precies wat ze nodig hebben. Paradigit komt geregeld met nieuwe aanbiedingen. Hun laatste folder die geldig is vanaf 15-07-2019 vind je hier. Kijk ook eens naar de aanbiedingen van BCC, Conrad, Coolblue, Expert, Media Markt, MyCom! Ze zijn een serieuze concurrent van Paradigit.

Als je boodschappen wilt doen bij Paradigit, dan kun je de winkels in de volgende steden bezoeken: Eindhoven, Groningen, Maastricht, Utrecht . Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel www.paradigit.nl.

Ten eerste is er geen afval. Daar komt bij dat de folders netjes gerangschikt zijn. Ten slotte zijn de Kimbino digitale folders overal beschikbaar als je je smartphone meeneemt. Dus overal tot je beschikking! Dit is het grootste voordeel van online digitale folders met de nieuwste Paradigit aanbieding. Lekker winkelen? Je hoeft geen papieren folders mee te nemen! De digitale versie met de nieuwste aanbiedingen van Paradigit is veel handiger en beschikbaar op Kimbino.

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Paradigit aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Paradigit aanbiedingen te zien. Jouw Kimbino Team.