Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Leen Bakker Folder 08-07 - 21-07 | volgende week

ADVERTENTIE
Leen Bakker

Leen Bakker Folder en aabiedingen

Goedkope artikelen in de Leen Bakker folder

3/5
Actual brochure

Als u net de sleutels van uw nieuw huis hebt dan kunt u beginnen met het inrichten van uw interieur. Dit doen meeste mensen met een budget, aangezien net al het geld werd gebruikt voor het huis, de vloer, de verf of andere dingen. U kunt met de Leen Bakker folder ervoor zorgen dat u binnen uw budget blijft en bespaart op uw aankopen. De Leen Bakker folder vindt u hier en daarnaast is deze ingegaan op %startdate%, dus daarom is het ook belangrijk dat u op tijd bent met uw aankopen voordat u een aanbieding misloopt! Gelukkig kunt u vaak genieten van de Leen Bakker aanbiedingen, doordat er steeds nieuwe aanbiedingen kopen. Dus wacht niet en bespaar!

De Leen Bakker en het begin

Shop

Cornelis Bakker opende deuren van de eerste Leen Bakker vestiging in 1919 in Rotterdam, maar het was zijn zoon Leen Bakker die het concept bedacht voor het bedrijf Leen Bakker dat later een groot concept zou worden. Dit deed hij in 1953. Leen samen met zijn zoon Arie zorgde ervoor dat de naam ‘Leen Bakker’ groots werd. De woonketen telt 170 filialen in België, de Caribbean en Nederland. Daarmee kan je Leen Bakker vinden in Amsterdam, Maastricht, Arnhem, Groningen, Helmond en Hilversum.

Door milieubewust te zijn is de Leen Bakker bedrijven voor. Dit doet de Leen Bakker door zo min mogelijk papieren folders te verspreiden van hun bedrijf, maar dit wel online te doen voor genoeg reclame. Papieren folders zijn schadelijk voor het milieu, doordat bomen onnodig gekapt worden voor het verkrijgen van papier. De papieren folders worden namelijk gewoon weggegooid en nooit meer gebruikt. Gebruik daarom de online folders die u kunt vinden van Leen Bakker, waardoor u het milieu helpt.

Wilt u graag naar de Leen Bakker? Dan kunt u bij de leenbakker website leenbakker.nl het filiaal vinden dat u nodig heeft met de openingstijden van het desbetreffende filiaal. Als u niet naar de Leen Bakker wilt maar naar een andere woonwinkel, dan vindt u in de categorie Wonen, tuincentrum meer winkels, zoals Blokker, IKEA, Kwantum, JYSK, Beter Bed, Woonexpress, Intratuin, GAMMA, Praxis en KARWEI.

Het grote Leen Bakker assortiment

Assortment

Als u in de Leen Bakker - folder heeft gekeken dan ziet u dat er vele aanbiedingen zijn waar u kunt besparen als u het interieur inricht. En het assortiment van Leen Bakker is enorm groot u kunt er items vinden voor in de tuin, zoals Leen Bakker tuinstoelen en Leen Bakker tuinmeubelen. Maar ook items voor in huis, zoals: Leen Bakker vloerkleden, Leen Bakker kussenhoezen en Leen Bakker eetkamerstoelen. Genoeg om meer in te zien van het assortiment. Alle items van Leen Bakker dragen het Leen Bakker merk. Geniet daarom van alle aanbiedingen en besteed niet te veel geld uit aan de kleine dingen!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Matras
Kussen
Kledingkast
Bank
Tafel
Stoel
Dressoir
Bureau
Box
Mand
Fauteuil
Kast
La
Ladder
Kan
Kussens
Vloerkleden
Bijzettafels
Gordijnen
Dekbed

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE