Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Mitra folder 15-07-2024 || volgende + deze week 28

ADVERTENTIE
Mitra

Mitra Folder en aabiedingen

Mitra folder

3/5
Actual brochure

Daar is hij weer, de Mitra Actiefolder, die geldig is vanaf 01-07-2024! In de Mitra - folder vindt u, uw favoriete dranken opnieuw tegen knalprijzen. Mitra is niet voor niets een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. In onze winkels vind je zeker wat je zoekt, of neem gewoon een kijkje hier voor het ruime assortiment met alle geldige Mitra aanbiedingen. 

Zoals eerder vermeld vindt u bij Mitra een ruime selectie aan nationale en internationale dranken, die u terug kunt vinden in de nieuwe folder.

Mitra is onder meer een van de specialisten als het op whisky aankomt. Met meer dan 160 verschillende merken aan internationale whisky vindt iedere liefhebber of kenner zijn of wens. Bij Mitra komt u onder meer Schotse, Ierse en Amerikaanse whisky, maar ook Japanse, Indische en zelfs Taiwanese whisky tegen.

Kom langs in een van de Mitra winkels in uw buurt

Shop

Mitra is ondertussen een van de grootse Supermarkten van Nederland, maar ook zeker en vast de gezelligste met de beste aanbiedingen. Als een marktleider in de drankenindustrie staat Mitra garant voor een ruim aanbod aan dranken. Of het nu gaat om speciaal bier, champagne of een zeldzame whisky, Mitra biedt meer dan enkel en alleen de dranken.

Want hoe vind u nu die juiste fles wijn? Bij alle producten krijgt u de uitstekende Mitra service er gratis bij. Dankzij de fantastische medewerkers in de Mitra winkel wordt u geadviseerd bij het selecteren van de juiste dranken. 

Haast u snel naar een van de Mitra winkels in de buurt op Tilburg, Assen, Alkmaar, Emmen, Groningen en Zeist of bekijk Albert Heijn, Lidl, Jumbo, Aldi, Makro, Plus, Sligro, Dirk, Hoogvliet en Dekamarkt voor een bredere keuze. Voor meer informatie over Mitra kunt u terecht op de officiële website mitra.nl.

Mitra’s assortiment is meer dan alleen dranken

Assortment

Voor een geweldige selectie aan (mousserende) wijnen komt u naar Mitra. Naast het ruime aanbod, bieden onze medewerkers u uitstekend advies over onze producten. Dankzij hun uitgebreide kennis, ontvangt u straks de complimenten van uw gasten aan de dineertafel. 

Houdt u liever van een lekker biertje? Ook dat is bij Mitra geen probleem! Mitra heeft een assortiment van ruim 600 verschillende bieren uit 18 landen. 

Wilt u iemand verrassen? Dat kan bij Mitra. Hier kan een gepersonaliseerd etiket voor u gemaakt worden, zodat u het origineelste cadeau kunt meenemen naar een verjaardag.

Ook de proeverijen zijn ondertussen een begrip geworden met onder meer de welbekende jaarlijkse Whisky Xperiences. Bij Mitra zit u dus sowieso goed wanneer u opzoek bent naar lekkere dranken, bekijk voor de meeste recente acties, de online folder Mitra - folder van Mitra.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Pizza
Wijn
Bier
Vis
Biefstuk
Ananas
Bourbon
Gin
Granen
Whisky
Fruit
Alcohol
Appeltaart
Kaneel
Gember
Banaan
Peer
Meloen
Limoen
Grapefruit

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE