Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo van C&A
3/5

C&A Folder 01-05 - 31-05 | volgende week

ADVERTENTIE
C&A

C&A Folder en aabiedingen

Goedkoop shoppen met de C&A folder!

3/5
Actual brochure

Voor jong en oud. Dat is de C&A en daarom vindt u in de C&A folder kleren voor u of uw kinderen of uw ouders, kleren voor iedereen! De folder van de C&A van deze week vindt u hier en met de aanbiedingen die in de folder staan kunt u goed besparen op het kopen van uw kleren. Zo kunt u sparen of juist meer kleren kopen! De C&A aanbiedingen van deze week zijn al op 01-05-2024 ingegaan, wees er daarom snel bij, want de aanbiedingen van C&A veranderen wekelijks. Hierdoor kunt u ook wekelijks besparen op het kopen van uw kleren! Blijf op de hoogte met de C&A folder.

Het begin van de C&A

Shop

C&A staat voor Clemens en August Brenninkmeijer. De winkelketen heeft een Nederlandse afkomst en opende voor het eerst zijn deuren in 1841. Maar het succes van C&A begon pas in 1900 tot 1911 toen er talloze vestigingen door heel Nederland opende, onder andere in steden zoals Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam en Alkmaar. Hierna begon de winkelketen internationaal te groeien en opende er ook filialen in Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg, Spanje, Oostenrijk, Portugal, Ierland, Polen, Hongarije en Rusland. Je kan daarom wel zeggen dat de C&A Europa heeft veroverd.

Gelukkig houdt dit grote bedrijf zich ook bezig met het milieu en probeert deze milieubewuste kleren te produceren. Daarnaast zorgt de C&A ervoor dat zij online zo veel mogelijk reclame maken, aangezien de huis en huis folders van tegenwoordig gezien worden als papierverspilling. Dit komt doordat het kappen van bossen en wouden voor papieren folders erg nutteloos is aangezien er wekelijks een nieuwe stroom folders is. Neem daarom geen huis aan huis folders aan.

Meer weten over de C&A? Dan kunt u terecht op de webpagina van de C&A c-and-a.com. Hier vindt u alles dat u wilt weten over de C&A, tevens kunt u in de categorie Kleding, Schoenen & Sport ook andere kleding ketens vinden zoals: Scapino, H&M, Zara, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas, Sprinter en Intersport.

U vindt het allemaal bij de C&A!

Assortment

Als u met een budget kleren koopt dan staat de C&A voor u klaar met de C&A - Folder. Daarin vindt u allemaal kleren en accessoire met korting. Hierdoor bespaart u op het kopen van kleren en houdt u uiteindelijk extra geld over. De C&A produceert hun eigen lijnen, waardoor u geen verschillende merken kan vinden in de winkels. Maar wel vindt u er kleren die met de trend en het seizoen meegaan. Dus mocht u op zoek zijn naar winterkleren in de winter dan vindt u die in de C&A folder! Houdt daarom altijd de folder van de C&A in de gaten, zodat u met elk seizoen kan besparen op uw kleren.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE