Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Hanos folder vanaf 22-07-2024 || volgende week

ADVERTENTIE
Hanos

Hanos Folder en aabiedingen

Profiteer van de aanbiedingen uit de Hanos folder

3/5
Actual brochure

Vanaf 08-07-2024 kunt u weer volop profiteren van acties bij horeca groothandel Hanos. Ontdek de scherpe promoties van de Hanos - Zomereditie 2024 voor de komende twee weken hier en doe uw voordeel. Niet gevonden wat u zocht in de folder?

Geen probleem Hanos Online staat bekend om het ruime assortiment, dus wellicht voldoet de volgende folder aan uw behoeftes.

De Hanos vestiging in uw buurt

Shop

Hanos is de Supermarkten bij uitstek voor wie op zoek is naar food en non-food producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door middel van 45 jaar ervaring sinds de eerste opening van Hanos in Apeldoorn, kunt u bij Horeca Groothandel Hanos terecht voor al uw kwaliteitsproducten. Dit iedere keer met een kenmerkende service en kennis van zaken. 

Al sinds 1975 kunnen chefs en horecaondernemers terecht bij Hanos voor topkwaliteit. De culinaire wereld is in die tijd wel wat verandert en zo is ook Hanos steeds mee geëvolueerd om te kunnen blijven voldoen aan de vragen en noden van culinair Nederland. De wereld staat niet stil en zo ook Hanos niet, de uitdagingen om te blijven innoveren en leveren zijn groter dan voorheen. Toen er van internet nog geen sprake was, hield de Nederlandse keuken het eenvoudig en traditioneel. Later kwam de nouvelle cuisine en de fusion keuken met meer exotische producten van hogere kwaliteit. Dit zorgde ervoor dat Hanos continu moest blijven mee evolueren met de vraag van chefs uit culinair Nederland en ondertussen ook België. Altijd sneller, altijd meer en nu is er zelfs een tegenkentering in opmars door weer meer te gaan focussen op producten van eigen bodem: slow food. Een culinair dynamische tijd waarin de culinaire adviseurs van Hanos altijd klaarstaan om het beste aanbod aan te bieden.

Kom zelf ontdekken wat Hanos u kan bieden en vind een vestiging in uw buurt op Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Doetinchem en Eindhoven, of bekijk hanos.nl voor alle informatie over horeca groothandel Hanos. Mocht u niet vinden wat u zocht, bekijk dan Albert Heijn, Lidl, Jumbo, Aldi, Makro, Plus, Sligro, Dirk, Hoogvliet en Dekamarkt, voor andere mogelijke aanbiedingen.

Producten voor ieder soort keuken

Assortment

Met 18 vestigingen in Nederland en 2 in België biedt Hanos meer dan 80.000 producten aan voor chefs en horecaondernemers. Daarmee is Hanos een van de grootste aanbieders in horecabenodigdheden in zowel Nederland als België.

Naast het aanbieden van dranken, food en non-food producten kunt u bij Hanos ook langskomen voor culinaire inspiratie en vakmanschap. Hanos organiseert tevens tal van activiteiten en masterclasses in hun vestigingen, waarvoor u zich vaak kosteloos kan voor inschrijven.

Kortom Hanos is meer dan enkel en alleen een groothandel in horecabenodigdheden, het is een plaats om u te laten inspireren, te ontdekken en te innoveren. Bekijk de laatste Hanos aanbiedingen alvast in Hanos - Zomereditie 2024 en laat u verrassen.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Brood
Sap
Wijn
Bier
Vis
Ananas
Pasta
Ketchup
De vis
Salade
Fruit
Groenten
Watermeloen
Alcohol
Snacks
Worst
Roomboter
Broodje
Saus
Kruidnagel

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE