Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Wie kent Intratuin niet! Ze hebben dankzij hun geweldige assortiment en interessante aanbiedingen een aanvoerderspositie weten te bemachtigen op de Nederlandse markt! Intratuin biedt je alles wat je nodig hebt en meer en voor geweldige prijzen! Intratuin komt geregeld met nieuwe aanbiedingen. Hun laatste folder die geldig is vanaf 11-02-2019 vind je hier. Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Beter Bed, Blokker, Formido, GAMMA, Hornbach, IKEA, JYSK, KARWEI, Kwantum, Leen Bakker! Ze zijn een serieuze concurrent van Intratuin.

Heb je een product uitgezocht maar is er op onze website geen informatie over te vinden? Bezoek dan de officiële website van de winkel www.intratuin.nl.

Vergeet papieren folders, ze bezorgen je geen hoofdpijn meer. Je kunt nu eenvoudig de nieuwste Intratuin aanbieding online bekijken bij Kimbino. Het beschermen van de natuur is geen cliché. Daarom zijn we blij dat je de nieuwste aanbieding van Intratuin op internet en niet in een papieren folder. Op deze manier blijven vele bomen gespaard. En dat is niet het enige!

Hoe je makkelijk en zonder zorgen kunt besparen? Door lagere prijzen!

De speciale aanbiedingen van Intratuin zijn zo voordelig dat ze je veel geld kunnen besparen. Wat moet je doen om geen aanbieding van Intratuin te missen? Dat is gemakkelijk: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino.