Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Intratuin folder vanaf 22-07-2024 || volgende + deze week

ADVERTENTIE
Intratuin

Intratuin Folder en aabiedingen

Voor alles in de tuin: de Intratuin folder

3/5
Actual brochure

U kunt voor alle Intratuin aanbiedingen hier terecht. Met de aanbiedingen van de intratuin kunt u besparen op artikelen voor in de tuin en voor in huis. De aanbiedingen van de intratuin veranderen wekelijks, daarom kunt u elke week andere koopjes scoren. De folder van de Intratuin van week 30 zijn geldig tot de datum 22-07 - 28-07. Door rekening met alle aanbiedingen te houden mist u nooit een leuke actie die de Intratuin aanbiedt kijk wanneer de aanbiedingen starten 22-07-2024.

De Intratuin vindt u ook online!

Shop

Net zoals veel winkels is de Intratuin nu ook online te vinden. Intratuin online vindt u op de webpagina intratuin.nl of via de Intratuin app. Door het assortiment online aan te bieden en de folders online te verspreiden is Intratuin goed bezig voor het milieu. Zo gaat er namelijk geen papier verloren aan de wekelijkse folders of bijvoorbeeld de catalogus met de nieuwe producten. De Intratuin is ontstaan door acht ondernemers die hun kracht bundelen en samen inkochten om zo tot een prachtig resultaat te komen die aan hun visie voldoet. Tegenwoordig is de Intratuin bijna overal te vinden en per filiaal kan het zijn dat de acties verschillen, zoek daarom voor de meest actuele folder van de Intratuin bij u in de buurt Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem en Barneveld. Met meerdere Intratuinen in de buurt kunt u nog voordeliger uit zijn door van alle acties te snoepen en goedkoper uit te zijn. Een voorbeeld van een folder van een exclusief filiaal is de Intratuin duiven folder.

Het assortiment van de Intratuin

Assortment

De Intratuin heeft een groot assortiment aan huis en tuin producten. Bij de Intratuin kunt u namelijk terecht voor allerlei planten, zoals: Hortensia’s, Lavendel, Vetplantjes en Palmen. Binnen planten en tuinplanten dus. Veel folders van de Intratuin zijn gebonden aan het seizoen, daarom komt u extra goedkoop uit wanneer u in de zomer bloemen bij de Intratuin aanschaft of Kerstbomen in de winter. Ook kunt u natuurlijk plant accessoire komen bij de Intratuin, denk bijvoorbeeld aan aardewerk potten, potten van het Intratuin huismerk of zelfs het A-merk Elho plantenpotten. Aan accessoire in huis ontbreekt het ook niet bij de Intratuin, u kunt nep planten kopen, kussen en andere dergelijke producten, waaronder producten van River Island! Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt bij de Intratuin, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn veel andere winkels in de categorie Wonen, tuincentrum, winkels zoals: Blokker, IKEA, Leen Bakker, Kwantum, JYSK, Beter Bed, Woonexpress, GAMMA, Praxis en KARWEI.Voor het huidige aanbod aan aanbiedingen van de Intratuin gaat u naar Intratuin - folder.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Kaas
Room
Pet
Kip
Snacks
Folders
Pot
Kan
Bloemen
Zalm
Tonijn

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE