Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Slechts weinig mensen zijn niet bekend met Expert. Het is zelfs één van de leiders op de Nederlandse markt. Bij Expert is het onwaarschijnlijk dat je niet kunt vinden wat je nodig hebt. En je bespaart er ook nog eens mee. Geregeld nieuwe aanbiedingen, dat is de specialiteit van Expert. hier vind je de laatste aanbiedingen geldig vanaf 11-02-2019. Ter vergelijking, kijk eens naar de aanbiedingen van BCC, Conrad, Coolblue, Media Markt, MyCom, Paradigit.

De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken www.expert.nl.

Het is niet langer nodig om uit te kijken naar de bezorger die de Expert folder brengt. Je kunt hem online bekijken bij Kimbino wanneer je maar wilt. Het beschermen van de natuur is geen cliché. Daarom zijn we blij dat je de nieuwste aanbieding van Expert op internet en niet in een papieren folder. Op deze manier blijven vele bomen gespaard. En dat is niet het enige!

Wil jij geld besparen? Probeer om producten te kopen tegen lagere prijzen, het zal snel lonen.

Wil je aanbiedingen van Expert in de gaten houden? Doe het slim: meld je aan voor onze nieuwsbrief of download onze Kimbino app Kimbino. Hierdoor zul je geen aanbieding van meer missen van Expert.