Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Expert folder vanaf 22-07-2024 || volgende week

ADVERTENTIE
Expert

Expert Folder en aabiedingen

De Expert folder voor al uw Expert producten!

3/5
Actual brochure

De Expert folder is de folder waar u mooie prijzen op elektronische producten kan verwachten, die vindt u hier. Deze folder vernieuwd zich periodische waardoor u met de nieuwe folder van de Expert of de Expert folder van volgende week, ook weer mooie prijzen kan verwachten. Door de folders van de Expert kunt u besparen op producten waar u anderzijds de volle pond voor moet betalen. Om de aanbiedingen van de Expert folder van deze week niet te missen is het handig om te weten wanneer deze geldig zijn: 22-07 - 28-07. Mis hierdoor niet de aanbiedingen van de Expert!

Hoe helpt de Expert het milieu?

Shop

Zoals iedereen weet worden bossen en oerwouden gekapt voor papier en is dit slecht voor het milieu doordat de natuur vergaat en dieren hun leefomgeving verliezen. De Expert is zich hier zeer bewust van. Daarom kunt u verwachten dat u bij de Expert geen huis aan huis folders krijgt, tenzij u deze persoonlijk aanvraagt. Zo probeert de Expert papierverspilling tegen te gaan en het kappen van bossen en oerwouden te stoppen.

De Expert staat al geruime tijd bekend als een elektrohandelaar sinds 1971. Toen werd op 30 Maart het bedrijf gesticht. Hiervoor stond de Expert bekend onder een andere naam, Intercop GmbH, deze zijn de roots van Expert die al begonnen in 1967. Verder is de elektrohandelaar is te vinden in landen zoals: Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen en andere Europese landen. Hierdoor is het een internationaal bedrijf geworden die 8000 filialen heeft in 22 landen. In Nederland zijn er 120 Expert filialen te vinden in steden zoals: Amsterdam, Dordrecht, Haarlem, 'S-Hertogenbosch, Nijkerk en Amersfoort. Twijfelt u toch aan Expert? Dan kunt u ook in de categorie Elektronica meer elektronica winkels vinden zoals: Media Markt, Conrad, Paradigit, Coolblue, Ziggo, KPN en Vodafone.

Voor een bezoek aan de Expert kunt u het beste beginnen bij de webpagina expert.nl van de Expert waar u het dichtstbijzijnde filiaal vindt en de openingstijden hiervan. Zo wordt uw bezoek aan de Expert succesvol! 

Het grootste assortiment van de Expert

Assortment

Zoals de naam van het bedrijf al zegt is Expert de Expert in elektronica! Daarom kunt u bij de Expert een breedt assortiment aan elektronische producten vinden. De meest voorkomende categorieën waar de Expert producten van heeft zijn: televisies, audio, telefoons en tablets, computers, witgoed, keuken, inbouw, huishouden en wonen en verzorging. Een breed assortiment aan producten met ook een breed assortiment aan merken zoals: LG, Samsung, Apple, AEG, Acer, Inventum, Salora en JBL om er maar een paar te noemen. Dus heeft u een nieuwe wasmachine nodig, maar heeft u een budget? Dan is de Expert - folder uw winkel, voor de beste prijs!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Smartphone
Laptop
Tablet
Printer
Tv
Radio
Speaker
Wasmachine
Oven
Vaatwasser
Stofzuiger
Scheerapparaat
Friteuse
Hoofdtelefoon

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Elektronica