Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Ziggo Folder 29-05 - 28-06 | volgende week

ADVERTENTIE
Ziggo

Ziggo Folder en aabiedingen

Internet, bellen en TV bij Ziggo

3/5
Actual brochure

Bent u van plan internet, bellen of TV aan te sluiten of wilt u graag van provider overstappen? Dan is Ziggo de provider waar u moet zijn. Niet alleen bespaart u bij Ziggo geld door de vele Ziggo acties die zij aanbieden. Ook geeft Ziggo u het beste internet, telefonie en tv zenders die er zijn. De Ziggo aanbiedingen zijn al van start gegaan op 29-05-2024, kijk daarom hier naar wat Ziggo u momenteel te bieden heeft. Staat er niks bij voor u? Dan kunt u altijd even wachten tot Ziggo u iets kan aanbiedingen waarvan u het meeste profiteert. U kunt zich hiervoor aanmelden voor de Ziggo mail, die geeft u updates over uw voorkeuren.

Hoe het allemaal begon voor Ziggo

Shop

Op 16 Mei 2008 werd Ziggo ‘geboren’ door een samenwerking tussen Multikabel, @Home en Casema. In 2015 kwam UPC Nederland daar ook bij, maar bleef het bestaan onder de naam Ziggo. Ziggo is een van de grootste internet, televisie en telefonie providers in Nederland.

In 2016 begon Ziggo een samenwerking met Vodafone. De twee providers gaan nog steeds verder onder dezelfde namen, maar het bedrijf werd hernoemd: ZiggoVodafone. Deze samenwerking gaat om gelijkheid en daarom bezit elk bedrijf 50% van de aandelen.

Voor het milieu doet Ziggo zijn uiterste best, daarom biedt Ziggo geen papieren reclames aan. Papieren reclames zijn namelijk slecht voor het milieu, omdat deze uiteindelijk altijd worden weggegooid. Neem daarom nooit folders of flyers aan, zo helpt u het milieu.

Op de Ziggo website ziggo.nl vindt u meer informatie over ziggo en eventuele filialen waar u uw abonnement kan afsluiten. Dat kan bijvoorbeeld hier: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam wn Utrecht. Ziggo heeft ook verkooppunten in andere winkels, bijvoorbeeld een verkooppunt in: MediaMarkt of Vodafone winkels. Zoekt u toch iets anders? Dan kunt u in de categorie Elektronica een variatie aan winkels vinden zoals: Media Markt, Expert, Conrad, Paradigit, Coolblue, KPN en Vodafone die net zoals ziggo, internet, televisie en telefonie aanbieden.

Wat heeft Ziggo u allemaal te bieden

Assortment

Ziggo biedt verschillende pakketten aan die voornamelijk bestaan uit internet, televisie en telefonie. Voor de meest actuele aanbiedingen kunt u deze inzien in de Ziggo - Folder. Met een Ziggo actie bespaart u op uw abonnement en heeft u na maandelijks besparen meer geld over, over het gehele jaar. Ziggo maakt allereerst onderscheid tussen een particulier en een bedrijf dat het abonnement wilt afsluiten. De wensen van een bedrijf verschillen namelijk met die van een particulier. Daarnaast is het mogelijk om een combinatie te maken van de drie aangeboden services. Als u bijvoorbeeld alleen internet nodig heeft dan hoeft u niet te betalen voor televisie en telefonie, die zitten dan niet in uw abonnement. Als laatst kunt u ook extra pakketten afsluiten bij Ziggo, zoals Fox sport voor meer sport kanalen op TV of movies & series XL voor meer series en films die u online bij ziggo kan zien. 

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Elektronica