Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Prénatal folder 29-07-2024 | volgende week

ADVERTENTIE
Prénatal

Prénatal Folder en aabiedingen

De Prénatal folder voor elke ouder

3/5
Actual brochure

Een kind en dan met name een baby, is vaak een dure onderneming. Veel ouders zorgen er daarom voor dat ze up to date zijn met de beste prenatal aanbiedingen. Hierdoor geven ze niet te veel geld uit en kunnen ze besparen waar het moet. De prenatal acties zijn echter te zien in de prenatal folder, deze vindt u hier. Deze folder van de prénatal is al begonnen op 22-07-2024 en na verloop van tijd kunt u weer genieten van nieuwe prenatal aanbiedingen door de prenatal folder van volgende week. Wees er snel bij als u ook wilt genieten van aanbiedingen en daardoor niet te veel geld uitgeeft.

Hoe is de Prénatal ontstaan?

Shop

De Prénatal ontstond door broers en zus Meijer, die na inspiratie van een frans artikel over een winkel voor jonge moeders het idee kregen. De eerste winkel opende in 1953 te Groningen, maar nu vind je de Prénatal overal. We zien de Prénatal in steden als: Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn en Arnhem met in totaal 53 filialen door heel Nederland, waar er gemiddeld 800 mensen werken. De Prénatal is onderdeel van de Artsana Group.

Vele bedrijven zijn zich tegenwoordig bewust van het milieu en Prénatal is daar geen uitzondering op. Daarom verspreid Prénatal zo min mogelijk papieren folders, deze papieren folders zorgen namelijk voor papierverspilling, waarvoor bossen en wouden worden gekapt. De beste manier om dit te voorkomen is om natuurlijk geen papieren folders te produceren! In plaats daarvan zorgt de Prénatal voor een goede online reclamecampagne. Zo kunt u de Prenatal folder online inzien en zorgt u ook dat het milieu niet wordt beschadigd.

Als u niet weet of er een Prénatal bij u in de buurt is dan kunt u meer informatie vinden over filialen en openingstijden van filialen op de webpagina van Prénatal: prenatal.nl. Dan kunt u lekker gaan shoppen voor de nieuwe aankomst in uw gezin. Als u toch meer winkels wilt bezoeken dan de Prénatal dan vindt u deze winkels Gall en Gall, ANWB, Intertoys, Bart Smit, Baby-Dump en KFC in de categorie Andere.

Alles voor de baby bij Prénatal

Assortment

Niemand wilt met  een budget bezig zijn als ze hun eerste kindje krijgen of meerdere kinderen hebben, maar dat is voor velen wel de realiteit. Dat is waarom voor vele ouders de Prénatal - folder belangrijk is. Zo kunnen ouders besparen op kleren, de maxi cosi, kinderwagens en alle toebehoren die baby's nodig hebben. Als u goed wilt besparen dan kunt u het beste wachten op de mama mazzeldagen 2024 folder, tijdens deze prenatal folder mama mazzeldagen wordt een groot assortiment bij de Prénatal namelijk goed geprijsd, waardoor u veel geld kunt besparen. 

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Tablet
Thermometer
Deken
Shampoo
Tandenborstel
Shirt
Broek
Pyjama
Pet
Doeken
Jurk
Zonnebril
Mobiel
Kom
Kan
Lijn
Boerderij

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Andere