Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Stradivarius Folder 03-07 - 03-08 | volgende week

ADVERTENTIE
Stradivarius

Stradivarius Folder en aabiedingen

Stradivarius online korting via de groene folder op Kimbino

3/5
Actual brochure

Stradivarius is een mode- en kleding bedrijf dat gevestigd is in Barcelona, Spanje. Het werd in 1994 opgericht door de familie Triquell. Ze zijn momenteel eigendom van Inditex. Dit is al zo sinds 1999. Stradivarius - folder is de huidige online flyer en is hier te bekijken, geldig vanaf 03-07-2024.

Stradivarius informatie

Shop

Stradivarius heeft veel winkels op vier continenten: Afrika, Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Zij hebben in totaal bijna duizend winkels. Ze zijn te vinden in 62 landen en hebben wereldwijd 925 winkels, in België bijvoorbeeld in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Een unieke eigenschap van Stradivarius is niet alleen dat het wereldwijd aanwezig is; het heeft ook een online webshop waar klanten van overal kunnen genieten van hun geweldige aanbiedingen en kortingen. Hun social media bereik is ook een van hun sterkste schakels. De social media campagnes van Stradivarius zorgen voor publiciteit voor hun kledinglijnen.

Stradivarius heeft verschillende categorieën van producten beschikbaar in hun winkels en op de website stradivarius.com. Ze bieden geweldige kortingen voor hun klanten door middel van kortingscodes. Om een voorproefje te krijgen van een aantal van deze geweldige aanbiedingen, ga naar hun website om kortingscodes te krijgen. Korting van Stradivarius is het beste wat u kunt krijgen in de modewereld, op dit moment. 

Is dit niks voor u? Neem dan een kijkje bij soortgelijke winkels uit de categorie Kleding, Schoenen & Sport zoals bijvoorbeeld Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Sprinter voor een fantastisch alternatief.

Hoe gebruikt u de kortingscode Stradivarius?

Assortment

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van de kortingscode die Stradivarius aanbiedt, lees dan deze stap-voor-stap handleiding:

Bezoek hun officiële website 
Scroll naar beneden door hun kortingsaanbiedingen
Druk op de groene knop met de tekst 'Get deal'.
U wordt doorgestuurd naar de Stradivarius website en uw codes worden automatisch gekopieerd.
Kies het product dat u wilt en voeg het toe aan uw winkelmandje.
Uw code wordt opgeslagen nadat u op 'opslaan' hebt geklikt.
De Stradivarius online korting is erg populair bij mensen in België.

Korting Stradivarius in België heeft een aantal geweldige aanbiedingen. Ze hebben tot 60% korting op aanbiedingen.

<h3>Verzending:  Stradivarius online korting</h3>
Stradivarius biedt gratis verzending bij aankoop van artikelen van €30 en meer.

Ze hebben een sectie voor 'Speciale prijzen' op de Stradivarius website. In deze sectie kunt u tot 40% korting krijgen. U kunt uw bestellingen ook retourneren als u er niet tevreden over bent. Dit is slechts geldig gedurende 30 dagen na de aankoop.

Als u een winkel bij u in de buurt wilt vinden, is er een pagina op hun website waar u gemakkelijk een route kunt vinden. Stradivarius online korting betreft ook Black Friday aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn van korte duur, maar u kunt zeer scherpe deals verkrijgen.

Een van de beste kenmerken van de online kortingen van Stradivarius is dat u ze kunt krijgen vanuit verschillende locaties over de hele wereld. Bezoek hun website en begin nu met winkelen of bekijk de Stradivarius - folder!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE