Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

H&M Folder 08-07 - 14-07 | volgende week

ADVERTENTIE
H&M

H&M Folder en aabiedingen

Voor al uw shopplezier, de H&M folder!

3/5
Actual brochure

Voor het ultieme winkelen is op onze website voor u de H&M folder. In de H&M folder vindt u veel kleding en accessoire die u met korting kunt kopen bij de H&M. Door afgeprijsde artikelen te kopen bespaard u geld op uw aankopen. Hierdoor houdt u geld over om nog meer artikelen aan te schaffen! De H&M brochure is voor een tijd geldig, de startdatum hiervan is volgende week. Door de periodische vernieuwingen van aanbiedingen kunt u elke keer weer genieten van nieuwe aanbiedingen en kunt u blijven shoppen met de HM folder. Mis uw kansen daarom niet en neem snel een kijkje in de H&M folder voordat uw favoriete item is uitverkocht!

Alles over de H&M en wat deze doet voor het milieu?

Shop

De H&M, ook wel bekend als Hennes & Mauritz is een bedrijf met Zweedse origine die opgericht is in 1974. Deze groeide uit tot een van de grootste internationale kleding handelaren, die in 2019 5100 filialen telde in 74 verschillende landen met rond de 126.000 medewerkers. Daarom is H&M tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze winkelstraten in steden zoals: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Rotterdam, Bergen Op Zoom en Eindhoven.

De H&M is zich erg bewust van het milieu, zo erg dat deze een hele lijn kleren heeft opgezet die met een bewuste gedachte worden geproduceerd met zo min mogelijk implicaties voor het milieu. Deze heet de Conscious lijn. Een andere manier hoe H&M het milieu helpt is door zo min mogelijk fysieke H&M folders te produceren en op andere manieren reclame te maken om zo papierverspilling tegen te gaan.

Wilt u ook genieten van een H&M en lekker shoppen? Plan dan u bezoek door op de H&M website hm.com de dichtstbijzijnde H&M bij u te vinden met de openingstijden. Zo kunt u genieten van een leuk dagje shoppen dat niet veel hoeft te kosten. Geïnteresseerd in andere winkels die zoals H&M zijn? Dan kunt u in de categorie Kleding, Schoenen & Sport andere winkels zoals Scapino, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas, Sprinter en Intersport vinden.

Wat is er nou niet te vinden bij de H&M!

Assortment

Het H&M assortiment in de H&M folder is niet het enige wat de H&M aanbiedt. Het H&M assortiment is zo uitgebreidt dat u er uren kan speuren naar dat ene koopje! Het gehele assortiment van H&M wordt door H&M zelf geproduceerd, H&M werkt ook samen met designers voor een speciale collectie, bijvoorbeeld met Alexander Wang. Maar daarnaast heeft H&M ook andere lijnen zoals eerder genoemd de Conscious lijn kleren, maar ook Divided, H&M+ de heren kleren, kinder kleren, Mama kleren en sportkleren. Bij de H&M en in de H&M brochure vindt u alles voor mooie prijzen!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE