Folder 2 - Voorbeeld van een folder van Etos, geldig van 08-07-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Etos, geldig van 01-07-2019
Etos staat op de lijst van de meest bekende winkels bij Nederlandse klanten. Het is één van de marktleiders van Nederland geworden. Etos biedt je bijna alles wat je nodig hebt. En het meeste belangrijke, tegen scherpe prijzen! Een goede aanbieding? Etos heeft ze altijd voor haar klanten! De nieuwste aanbiedingen die geldig zijn vanaf 15-07-2019 vind je hier. Heeft Etos niet de juiste aanbieding? Probeer het ergens anders! Kijk eens bij de aanbiedingen van Da, Douglas, Holland & Barrett, ICI Paris XL, Kruidvat, OP is OP, Rituals, Trekpleister.

Als je boodschappen wilt doen bij Etos, dan kun je de winkels in de volgende steden bezoeken: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Haarlem . Bood de website niet alles waar je naar op zoek was? Dat spijt ons heel erg. Maar geen stress. We richten ons voornamelijk op de laatste folders en als je op zoek bent naar meer algemene zaken, surf dan eens naar de officiële website van de shop www.etos.nl.

Vergeet papieren folders en volle brievenbussen. Gebruik de internet folders op Kimbino, waar de nieuwste Etos aanbieding altijd beschikbaar is. Waar je ook bent. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Etos te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

De speciale aanbiedingen van Etos zijn zo voordelig dat ze je veel geld kunnen besparen. Wat moet je doen om geen aanbieding van Etos te missen? Dat is gemakkelijk: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino.