Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

ETOS FOLDER | 22-07-2024 | deze week 30 + volgende week

ADVERTENTIE
Etos

Etos folder van volgende week

Ontdek De Etos Folder Van Week 30

3/5
Actual brochure

Lage prijzen voor goede producten, daarvoor blader jij graag Etos’ nieuwe folder door. Elke week kan je nieuwe acties vinden in de reclamefolder, deze is geldig voor de komende 7 dagen. Wil je als eerste de Etos folder voor volgende week inzien? Dan moet je zonder twijfel de Kimbino website goed in de gaten houden.

Ga direct naar de nieuwe Etos folder toe, geldig vanaf 22-07-2024. Het ruime assortiment van de drogisterij is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook regelmatig wordt er gestunt met leuke acties. Je kunt de laatst gepubliceerde actiefolder hier vinden: hier.

Al Ruim 100 Jaar Mooie Etos Aanbiedingen!

Shop

Wie op zoek is naar een Drogisterij & Cosmetica met kwaliteitsproducten, zit bij de Etos zonder twijfel goed. Recent vierde de winkelketen zijn 100e verjaardag! Ruim 500 winkels telt het bedrijf inmiddels, dus genoeg kans om bij jou in de buurt mooie Etos aanbiedingen in te slaan.

Je kunt onder meer een filiaal vinden in de buurt van de volgende plaatsen: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Groningen. Deze zijn vaak 7 dagen in de week geopend, hoewel dit van het filiaal afhankelijk is. De meeste winkels zijn open van 9:00 uur ’s ochtends tot en met 18:00 uur ’s avonds. De tijden kunnen afwijken per winkel.

Natuurlijk is de concurrentie in de drogisterijwereld van Nederland groot. Denk maar eens aan de volgende winkelketens die soortgelijke producten verkopen: Kruidvat, Douglas, ICI Paris XL, Holland & Barrett, Trekpleister, OP is OP, Bol en Da. Etos weet zich te onderscheiden door garant te staan voor betrouwbare producten en onverslaanbaar goede service. Je leest alles over de filosofie van de Etos-formule op de officiële website, welke je hier kunt vinden: etos.nl.

Benieuwd Naar De Etos Folder Voor Deze Week?

Assortment

Bij Etos vind je een brede keuze aan vaste merken, van Hansaplast pleisters tot Dove shampoo. Vele merken die je tegen zal komen in de Etos folder deze week, zullen het Nederlandse publiek bekend voorkomen. Denk aan Zwitsal, Vaseline, L’Oreal, Garnier, Maybelline, Palmolive, Colgate, Gilette of bijvoorbeeld Nivea.

Het moge duidelijk zijn dat vele verschillende producten te koop zijn bij de Etos. Naast de reguliere hygiëneproducten, kan je dus ook make-up of parfum aanschaffen! Klanten kunnen zo efficiënt winkelen en direct hun favoriete merken meenemen. Wanneer je deze nu niet kan vinden, staan we natuurlijk gelijk voor je klaar met de Etos folder voor volgende week.

Bekijk De Nieuwe Etos Folder Van Volgende Week Bij Kimbino

Vergeet papieren folders en volle brievenbussen. Gebruik de internet folders op Kimbino, waar de nieuwste Etos aanbieding altijd beschikbaar is. Waar je ook bent. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Etos te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

De speciale aanbiedingen van Etos zijn zo voordelig dat ze je veel geld kunnen besparen. Wat moet je doen om geen enkele Etos aanbieding te missen? Dat is gemakkelijk: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Parfum
Geur
Eau de toilette
Make up
Poeder
Bronzer
Mascara
Lipgloss
Nagellak
Shampoo
Conditioner
Haarspray
Crème
Handcrème
Zeep
Douchegel
Deodorant
Antitranspirant
Ontharingscrème
Tandpasta

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Cosmetica