Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Iedereen heeft wel eens gehoord van Etos. Het is één van de meest succesvolle winkels op de Nederlandse markt. Een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is typisch Etos. Bij Etos, zul je altijd alles vinden waarvoor je kwam Etos komt geregeld met nieuwe aanbiedingen. Hun laatste folder die geldig is vanaf 11-02-2019 vind je hier. We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van Douglas, Holland & Barrett, ICI Paris XL, Kruidvat, OP is OP, Rituals, Trekpleister?

Niet gelukt om te vinden wat je zocht? Je kunt ook de offciële site van de winkel bezoeken www.etos.nl.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de Etos aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling! Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Etos te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Hoe te besparen? Door lagere prijzen!

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Etos aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Etos aanbiedingen te zien. Jouw Kimbino Team.