Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Wibra folder volgende week + deze week

ADVERTENTIE
Wibra

Wibra nieuwste folder

Wibra Folder Week 30

3/5
Actual brochure

De echte koopjesjagers weten de winkelketens te vinden die spullen voor bodemprijzen verkopen. Wibra is één zo’n spotgoedkope Nederlandse winkel die iedereen wel kent. Dus wanneer Wibra’s nieuwste folder uit komt, dan verbazen we ons elke keer weer dat het nóg goedkoper kan. De Wibra folder van deze week, welke geldig is vanaf 12-06-2024, is hier te vinden: hier. Wekelijks worden nieuwe reclamefolders gedrukt, dus houd deze pagina goed in de gaten voor de Wibra folder van volgende week. Mocht je net een nieuwe spruit hebben, dan is het ook de moeite waard om de speciale Wibra baby folder even door te kijken!

De aanbiedingen in de Wibra folder volgende week

Shop

Elke week zijn er weer nieuwe Wibra aanbiedingen in de folder te ontdekken. De toch al zo bizar goedkope winkelketen weet nóg eens een hap te nemen in de al zo ontzettend lage prijzen. Hoe ze het precies doen weten wij ook niet, maar wij zijn net zo'n grote fan van lage prijzen als jou. Daarom houden we altijd goed de laatste koopjes voor je in de gaten. De wekelijkse aanbiedingen kan je gewoon online vinden in de digitale folder op wibra.nl, erg handig en altijd up-to-date!

Maar waarom je helemaal daarheen zou willen surfen, terwijl wij de Wibra folder van deze week gewoon in huis hebben (inclusief onregelmatig verschijnende Wibra baby folder), dat weten wij ook niet. Vrijwel altijd zal een Wibrafolder een goede afspiegeling zijn van de producten die de keten aanbied. De winkels zijn open tijdens gewone winkeltijden, onder meer in plaatsen als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen en Amersfoort

Toch liever op zoek naar andere warenhuisketens? Via Warenhuis zijn de beste aanbiedingen te vinden van de grootste concurrenten die de Wibra kent. Dus ook als je in de Wibra folder volgende week eigenlijk geen spullen vinden kunt die naar je zin zijn, hebben andere winkelketens misschien wel de koopjes waar je naar op zoek was tegen een lage prijs. Wie die concurrenten precies zijn? Wat dacht je van de winkelketens Action, Hema en Xenos

De Wibra baby folder & andere producten

Assortment

Het assortiment van deze prijzenstunter is zeer divers. Zo zullen ouders met kleine kinderen vooral genieten van de kinderkleding en goedkope babyspullen in de  speciale Wibra baby folder. Zeker als de kleintjes in de leeftijd komen waarin ze snel groeien, kan een goedkoop kledingstuk een wereld van verschil maken. Let dus zeker ook op deze handige baby aanbiedingen, welke net als de regulier aangeboden producten regelmatig worden aangepast.

Daarnaast kan je natuurlijk gelijk ook de andere interessante Wibra aanbiedingen direct meepakken. Zeker even doen, want ook die spullen zijn niet altijd zó laag geprijsd. Zo zijn er de spotgoedkope schoonmaakmiddelen (zoals Dasty) en de ruime keuze aan textielproducten. Je zal nooit meer een handdoek of washandje te kort komen wanneer je eenmaal deze winkelketen hebt gevonden. Met Wibra’s nieuwste folder hoef je nooit meer een aanbieding te missen. De laatst uitgebrachte reclamefolder is heel gemakkelijk hier te vinden: Wibra - folder.

De Wibra folder van deze week, gewoon bij Kimbino

Wil je er zeker van zijn dat je Wibra’s nieuwste folder nooit meer vergeet, dan helpen we je graag met het digitale folderoverzicht van Kimbino. Deze is gewoon via onze startpagina te raadplegen: Kimbino.nl. Hiermee ben jij niet alleen de eerste die de nieuwe Wibra baby folder te zien krijgt, of de nieuwste lage prijs van Dasty schoonmaakmiddelen kan inzien, maar help je ook nog eens mee papierverspilling te stoppen. Erg fijn voor de portemonnee én het milieu!

En wij zouden Kimbino niet zijn als we het niet extra makkelijk voor je zouden maken. Voor de koopjesjagers op pad hebben we een speciale Kimbino app ontwikkeld, welke je altijd op de hoogte kan houden van de Wibra folder die deze week geldig is bij je hebt. Geschikt voor Android en iOS toestellen.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Warenhuis