Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo van Boni
3/5

BONI folder [ 20-09-2023 ] volgende week + deze week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Boni Folder en aabiedingen

Bespaar Flink Met Boni Folder Aanbiedingen In Week 38

3/5
Actual brochure

Boodschappen doen moeten we allemaal, dus waarom niet extra goedkoop? In de nieuwe Boni folder kan je allerlei leuke acties vinden. De Eurotoppers zijn ronde prijzen waar deze winkelketen graag mee stunt.

De nieuwste Boni folder van deze week is geldig vanaf 20-09-2023 en kan je hier gemakkelijk vinden op onze website: hier. Je doet er verstandig aan om snel de Boni aanbiedingen in huis te halen, want wekelijks worden de koopjes vernieuwd en is de huidige reclamefolder niet langer geldig.

Boni’s Nieuwe Folder Stunt Wekelijks Met Prijzen

Shop

Het begon allemaal in 1972, toen de van origine Friese supermarkt zijn eerste winkels opende. Inmiddels zijn er in 2023 bijna 50 vestigingen door heel Nederland te vinden. Genoeg kansen dus om de boodschappen uit Boni’s nieuwe folder bij jou in de buurt te kunnen kopen.

Je kunt onder meer een Boni supermarkt vinden in plaatsen als Nijkerk, Utrecht, Emmen, Putten, Ermelo en Harderwijk. Ondanks de felle concurrentie van andere winkels in de categorie Supermarkten weet de winkel goed voet aan de grond te houden door zijn extra lage prijzen.

Mocht je nu niets interessants vinden in de Boni folder deze week, dan raden we aan ook even een kijkje te nemen bij concurrenten als Albert Heijn, Lidl, Jumbo, Aldi, Makro, Plus, Sligro, Dirk, Hoogvliet en Dekamarkt. Natuurlijk kan je al deze digitale reclamefolders gewoon bij Kimbino vinden.

Een andere mogelijkheid is om even het gehele assortiment te verkennen uit de Boni winkels, wat je heel gemakkelijk kan doen op de officiële website: bonisupermarkt.nl. Hier zijn onder meer ook adressen en openingstijden van de filialen terug te vinden.

Boni Aanbiedingen Zijn Goed Voor De Portemonnee!

Assortment

Sta je net als ons te trappelen voor de Boni folder van volgende week? Naast huismerken als G’woon, Boer& Slager en Comfort Kip kan je ook vele A-merken terug vinden in de nieuwe actiekrant. Voor wijnliefhebbers is er bovendien een handige Boni wijnwijzer.

Uniek is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de stomerij service in de winkels van Boni. Daarnaast is er onder meer een fotoservice en een gebakservice, mocht je dit interessant vinden. Die zal je niet altijd in de nieuwe Boni folder als aanbeveling terug vinden.

Wacht dus niet langer en neer direct een kijkje bij de online versie van de Boni folder week 38. We weten zeker dat er voor iedereen iets lekkers tussen al die aantrekkelijke Boni aanbiedingen zal zitten.

De Boni Folder Van Volgende Week Als Eerste Bij Kimbino

Het is absoluut niet nodig om de aanbiedingen uit de Boni folder van deze week op de schrijven op een boodschappenbriefje. Je kunt die namelijk gewoon op je smartphone terugvinden middels de handige Kimbino app.

Maar je kunt jezelf natuurlijk ook even inschrijven voor onze nieuwsbrief!

We sturen je dan elke week een mailtje zodra de nieuwe Boni folder van volgende week gepubliceerd is. Je hebt die dan altijd in je e-mail inbox staan, of je kunt deze downloaden op elk moment van de dag. Op deze manier zorg je ervoor dat speciale aanbiedingen van Boni goed in de gaten houdt.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Salami
Appels
Rijst
Kwark
Whisky
Telefoon
Slijterij
Wasmiddel
Alcohol
Schep
Roomkaas
Papier
Bol
Aardbei
Aardappel
Spinazie
Courgette
Sprite
Pampers
Olijven

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Boni

Meld aan en profiteer van de voordelen.