Folder - Voorbeeld van een folder van Boni, geldig van 12-06-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Boni, geldig van 05-06-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Boni, geldig van 29-05-2019
Wie kent Boni niet! Ze hebben dankzij hun geweldige assortiment en interessante aanbiedingen een aanvoerderspositie weten te bemachtigen op de Nederlandse markt! Boni biedt je bijna alles wat je nodig hebt. En het meeste belangrijke, tegen scherpe prijzen! Klanten die Boni aanbiedingen verwachten kijken hier om te zien welke aanbiedingen er zijn. Bijvoorbeeld deze aanbiedingen die geldig zijn vanaf 19-06-2019. We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van Albert Heijn, Aldi, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo?

In veel steden, kun je boodschappen doen bij Boni. En welke dan precies? Bijvoorbeeld: Emmen, Ermelo, Nijkerk, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam. Geen succes bij het vinden van wat je zocht? Je kunt ook de officiële pagina van de winkel bezoeken www.bonisupermarkt.nl direct vanaf deze pagina.

Ga je winkelen? Dan hoef je zeker geen grote papieren folder mee te nemen. De online versie van de nieuwste Boni aanbieding is veel handiger en is beschikbaar op Kimbino. Het beschermen van de natuur is geen cliché. Daarom zijn we blij dat je de nieuwste aanbieding van Boni op internet en niet in een papieren folder. Op deze manier blijven vele bomen gespaard. En dat is niet het enige!

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Als je aan het werk bent en een gezin onderhoudt, kan het moeilijk zijn om de beste speciale aanbiedingen bij te houden. Probeer het eens anders: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Kimbino app Kimbino. Op deze manier zorg je ervoor dat speciale aanbiedingen van Boni goed in de gaten houdt.