Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo van Baby-Dump
3/5

Baby-Dump Folder 18-03 - 13-04 | volgende week

Baby-Dump Folder en aabiedingen

Goedkoop voorbereiden op een baby met de Baby Dump folder

3/5
Actual brochure

Alles wat u nodig hebt voor uw baby in de aanbieding te vinden in de baby dump folder hier! Als u de babykamer moet inrichten en alle spullen van dien moet halen, dan kan het zijn dat u aan het einde al uw geld kwijt bent. Maar met de folder van de baby dump is dat niet het geval, omdat je minder hoeft te betalen door alle mooie aanbiedingen.

Deze aanbiedingen zijn begonnen op 18-03-2024 en zullen zich na een tijdje weer vernieuwen, waardoor u later weer kan genieten van leuke baby dump aanbiedingen. Wacht daarom niet tot het te laat is!

Baby Dump: het begin

Shop

Baby Dump heeft 14 vestigingen in Nederland, waaronder: Utrecht, Best, Beverwijk, Eindhoven, Groningen en Heerlen. In deze vestigingen vindt u een groot assortiment aan baby spullen. Maar speciaal voor de (toekomstige) ouder helpt Baby Dump een handje door van alles op een rijtje te houden. Een voorbeeld hiervan zijn handleidingen voor ledikanten en kinderwagens, zodat je precies weet hoe je ze in elkaar moet zetten.

Iedereen wilt zo bewust mogelijk met het milieu omgaan en Baby Dump is daar geen uitzondering van. Met het weerhouden van het verspreiden van papieren Baby Dump folders zorgt Baby Dump voor minder papierverspilling. Papieren folders worden namelijk dagelijks gemaakt en weggegooid, waardoor het papier onnodig wordt gebruikt wanneer er ook een andere optie is. Deze optie is natuurlijk het inzien van folders online, hierdoor blijft u op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen en bent u goed bezig voor het milieu!

Op zoek naar een Baby Dump winkel? Dan kunt u via baby-dump.nl zien waar een Baby Damp bij u in de buurt is, daarnaast vindt u er ook de openingstijden van uw gekozen Baby Dump. Als u toch naar een andere winkel zoekt dan de Baby Dump, maar wel in dezelfde soort categorie wilt blijven kunt u in Andere meer winkels zoals de Baby Dump vinden zoals: Gall en Gall, ANWB, Intertoys, Bart Smit, Prénatal en KFC.

Alles voor uw baby bij Baby Dump

Assortment

Bij de baby dump vindt u alles, maar ook echt alles dat u nodig zou kunnen hebben voor uw baby. En dat voor een lage prijs! Als u een gehele babykamer wilt inrichten, dan kunt u bij de baby dump een babykamer in zijn geheel kopen. Daarnaast vindt u er natuurlijk babykleren, een kinderwagen en een baby dump autostoel.

En samen met uw aankoop krijgt u een baby dump cadeaupakket! Dus u bespaart niet alleen op uw aankopen, maar u wordt er ook voor beloond! Kijk daarom snel in de Baby-Dump - Folder.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Melk
Vis
Camera
Matras
Deken
Stoel
Wieg
Box
Crème
Broek
Reistas
Kast
Doeken
Zonnebril
Etui
Kom
Kan
Bord
Fles
Zitting

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Andere

Zoeken
Kimbino
Logo van Baby-Dump

Meld aan en profiteer van de voordelen.