Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

van Haren Folder 12-07 - 09-08 | volgende week

ADVERTENTIE
van Haren

van Haren Folder en aabiedingen

De Van Haren folder voor alle voeten

3/5
Actual brochure

Als u op zoek bent naar nieuwe schoenen dan is de Van Haren folder een goede start, want met de folder van de Van Haren kunt u mooi besparen op uw nieuwe paar schoenen. 

De Van Haren folder is hier te vinden waar alle Van Haren aanbiedingen voor u klaar staan. Als u zich afvraagt wanneer deze aanbiedingen in zijn gegaan, zodat u geen een aanbieding mist dan vindt u hier de data: 12-07-2024. Was u toch niet op tijd voor dat ene paar schoenen dat u wilde? Dan staat er in de toekomst gelukkig een nieuwe Van Haren Sale voor u klaar, zo kunt u toch besparen op uw nieuwe paar schoenen!

Het begin van de Van Haren

Shop

Van Haren opende zijn eerste winkel in 1929 te Waalwijk en bestaat dus al ruim 90 jaar in Nederland. In die tijd is de Van Haren enorm gegroeid, waardoor je 1 van de 145 Van Haren winkels bij u in de buurt vindt, zoals: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Rotterdam, Tilburg en Alkmaar. Dit komt door de ultieme winkel formule van de Van Haren. De Van Haren is nu ook bezig in België en heeft zijn flagship store al geopend als 15de filiaal in Antwerpen.

Het milieu heeft altijd wel een helpende hand nodig en de Van Haren geeft dat steuntje door geen papieren folders bewust te verspreiden. De Van Haren folder vindt u daarom voornamelijk online, zo gaat de Van Haren papierverspilling tegen. Papieren folders worden namelijk gemaakt door het continu kappen van bossen en wouden voor het verkrijgen van papier. Terwijl papieren folders ook continu worden weggegooid, daarom is het aannemen van papieren folders onvoordelig voor het milieu en kunt u het milieu helpen door folders online in te kijken.

Voor de dichtsbijzijnde Van Haren bij u in de buurt dan kunt u bij de Van Haren online vanharen.nl alles vinden over de locaties van filialen en de openingstijden van deze filialen. Naar een andere schoenenwinkel dan de Van Haren? Dan kunt u in de categorie Kleding, Schoenen & Sport meer schoenenwinkels vinden als Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, Decathlon, Adidas, Sprinter en Intersport met mooie schoenen.

Een breed assortiment bij de Van Haren

Assortment

Bij de Van Haren vindt u herenschoenen, kinderschoenen en damesschoenen in de Van Haren dames afdeling. U kunt daarom shoppen voor het hele gezin bij de Van Haren! Van Van Haren schoenen tot Van Haren laarzen u vindt alles bij de Van Haren en dat voor een voordelige prijs!

Naast verschillende schoenen voor iedereen vindt u er ook verschillende merken, zoals Puma, Fila, Nike, Adidas en vele andere merken, waaronder ook huismerken van de Van Haren, zoals Graceland en Venice. Wacht daarom niet en bekijk de Van Haren folder voor alle actuele aanbiedingen, zodat u nooit teveel betaalt voor die mooie fashionable laarzen of coole sneakers!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE