Folder - Voorbeeld van een folder van van Haren, geldig van 20-05-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van van Haren, geldig van 06-05-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van van Haren, geldig van 22-04-2019
Wie kent van Haren niet! Ze hebben dankzij hun geweldige assortiment en interessante aanbiedingen een aanvoerderspositie weten te bemachtigen op de Nederlandse markt! Onder klanten staat van Haren bekend om zijn uitgebreide assortiment en scherpe prijzen. Vele klanten vinden precies wat ze nodig hebben. van Haren heeft vaak nieuwe en geweldige aanbiedingen. Wil je weten welke aanbiedingen er vanaf 17-07-2019 zijn? Je vindt ze hier. Heeft van Haren niet de juiste aanbieding? Probeer het ergens anders! Kijk eens bij de aanbiedingen van Adidas, Aktiesport, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Intersport, Miss Etam, Perry Sport, Primark.

van Haren heeft veel winkels in . Je kunt boodschappen doen in verschillende steden zoals bijvoorbeeld in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Utrecht, Arnhem. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel https://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/welcome.html.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de van Haren aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling! Online folders maken bijvoorbeeld de nieuwste aanbiedingen van van Haren online beschikbaar. Dit is niet alleen maar een modeverschijnsel, het is ook belangrijk voor het beschermen van bossen en het milieu. Bedankt dat je ons hier mee helpt.

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste van Haren aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van van Haren. Jouw Kimbino.