Winkel 2/5

ADVERTENTIE
van Haren staat op de lijst van de meest bekende winkels bij Nederlandse klanten. Het is één van de marktleiders van Nederland geworden. van Haren biedt je alles wat je nodig hebt en meer en voor geweldige prijzen! van Haren komt geregeld met nieuwe speciale aanbiedingen. De laatste aanbiedingen zijn geldig vanaf 07-01-2019 en vind je hier. We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van Adidas, Aktiesport, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Intersport, Miss Etam, Perry Sport, Primark?

De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken https://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/welcome.html.

Vergeet papieren folders, ze bezorgen je geen hoofdpijn meer. Je kunt nu eenvoudig de nieuwste van Haren aanbieding online bekijken bij Kimbino. Wat fijn dat je op dezelfde golflengte zit wat betreft de bescherming van milieu en groen. Door te bladeren in de digitale folder van van Haren wordt veel papier bespaard.

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

Het bijhouden van de laatste aanbiedingen van van Haren lijkt misschien veel tijd te kosten maar niets is minder waar. Doe het slim en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt ook onze app Kimbino downloaden. Op deze manier zul je nooit meer een van Haren aanbieding missen en bespaar je veel tijd omdat je niet meer door de papieren folders heen hoeft.