Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Bijna iedereen kent Jumbo. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt. Jumbo biedt je bijna alles wat je nodig hebt. En het meeste belangrijke, tegen scherpe prijzen! Jumbo komt geregeld met nieuwe aanbiedingen. Hun laatste folder die geldig is vanaf 13-02-2019 vind je hier. Kijk ook eens bij de aanbiedingen van Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Lidl. Misschien vind je daar hetzelfde artikel voor een betere prijs.

Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel www.jumbo.com.

Papieren folders? Volle brievenbus? Volle oud papierbak? Het hoeft niet meer! Ga Kimbino's digitale Jumbo folders gebruiken en alle problemen zijn opgelost. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Jumbo te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Hoe je makkelijk en zonder zorgen kunt besparen? Door lagere prijzen!

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Jumbo aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Jumbo aanbiedingen te zien. Jouw Kimbino Team.