Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo van Jumbo
3/5

Jumbo folder 20-09-2023 || deze week 38, aanbiedingen

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jumbo Folder en aabiedingen

De fijne Jumbo folder voor uw aanbiedingen

3/5
Actual brochure

De Jumbo folder staat bekend om de ontzettend goede aanbiedingen die hier te vinden is. Zo bent u met de Jumbo folder altijd op de hoogte van alle mooie aanbiedingen die Jumbo u te bieden heeft. De verschillende Jumbo aanbiedingen hebben natuurlijk een looptijd en deze folder is dus geldig vanaf 20-09-2023. Er zijn verschillende soorten looptijden van aanbiedingen en hier staat de Jumbo dan ook bekend voor. De normale week aanbiedingen in de folder zijn geldig 20-09 - 26-09 maar er zijn bij de Jumbo verschillende soorten aanbiedingen dus lees goed hoe lang die perfecte aanbieding die u graag wilt inslaan geldig is. 

Wat voor Jumbo aanbiedingen zijn er allemaal

Shop

De Jumbo staat bekend voor de variatie in alle geweldige aanbiedingen die ze als winkel bieden. Hier hebt u niet alleen de week aanbiedingen maar de Jumbo aanbiedingen kunnen soms wel tot een jaar lang lopen. Zodat u op zijn best kan genieten van al deze ontzettend mooie aanbiedingen van de jumbo. Naast de week aanbiedingen zijn er maandaanbiedingen en zelfs jaar aanbiedingen zodat u niet aan het eind van de week nog naar de Jumbo moet rennen om die actie die u graag wilt te kunnen scoren. Voor aanbiedingen kunt u natuurlijk online op de jumbo.com kijken, maar daar is ook de Jumbo folder voor. De folder is ook online te vinden wat samen met alle andere initiatieven ook nog beter is voor het milieu.

Want samen werken wij aan een betere wereld en het begint bij de kleine dingen. Kijk in uw buurt of er een jumbo zit waar u die toffe actie kan vinden, dit is te zien in Eindhoven, Amsterdam, Breda, Amersfoort, Den Haag en Tilburg. Zo kunt u voorbereid boodschappen halen en dit met behulp van de reclamefolder Jumbo. Door voorbereiding en goed te kijken wat u moet halen en wilt halen is er geen enkele manier om de perfecte acties te missen die de Jumbo u aanbiedt. 

Assortiment van de Jumbo

Assortment

Ook de Jumbo heeft uw oude en vertrouwde merken die u als jongs af aan gebruikt. Het mooie aan de jumbo is dat er voor iedereen wel wat is! De Supermarkten specialiseren zich overal ergens anders in en de Jumbo dus ook. Hier zijn de hierboven besproken looptijden van aanbiedingen een groot onderdeel van. De aanbiedingen gaan ook over de wat prijzigere A-merken wat altijd erg fijn is. Kijk in de Jumbo folder week 38 naar de perfecte aanbieding voor u.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Melk
Yoghurt
Chocolade
Sap
Pasta
Mandarijnen
Whisky
Koelkast
Gewicht
Papier
Aardbei
Coca Cola
Gouda
Pampers
Babydoekjes
Vitamine C
Nescafe
Koffiepads
Koffiecapsules
Zalm

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Jumbo

Meld aan en profiteer van de voordelen.