Folder - Voorbeeld van een folder van Nettorama, geldig van 15-07-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Nettorama, geldig van 08-07-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Nettorama, geldig van 01-07-2019

Supermarkt Nettorama is dé merkendiscounter van Nederland met een ruim en supervoordelig winkelaanbod. Uit verschillende onderzoeken komt de Nettorama als scherpste uit de bus. Bij deze supermarkt ben je dus gegarandeerd van scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Profiteer van eindeloos veel voordeel en mis nooit meer een deal! In de Nettorama folder van deze week en volgende week vind je alle aanbiedingen. Vooral de bekendere merkartikelen zijn vaak afgeprijsd. Dat betekent veel geld besparen!

Luiers en babydoekjes zijn regelmatig in de aanbieding bij Nettorama. Ook voor versartikelen en producten van de huismerken G’woon en Perfekt ben je bij de merkendiscounter aan het juiste adres. Met het overheerlijke vlees van de vakslagers van Nettorama zet je thuis tevens de lekkerste maltijden op tafel. Vers gesneden en naar keuze met kruiden op smaak gebracht. Bovenop de laagste prijs vind je bij Nettorama vaak extra stapelkorting. Meer halen, minder betalen! Naast de beste versgarantie vind je bij Nettorama ook de laagsteprijsgarantie en de geldteruggarantie.

Op www.nettorama.nl kun je op je gemak alle aanbiedingen nog eens rustig doorbladeren. Ook vind je er informatie over de filialen, de openingstijden en openstaande vacatures. Kom snel shoppen bij de goedkoopste merkendiscounter van Nederland!