Winkel 2.5/5

ADVERTENTIE
Bijna iedereen kent JYSK. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt. Een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is typisch JYSK. Bij JYSK, zul je altijd alles vinden waarvoor je kwam JYSK komt geregeld met nieuwe speciale aanbiedingen. De laatste aanbiedingen zijn geldig vanaf 11-02-2019 en vind je hier. We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van Beter Bed, Blokker, Formido, GAMMA, Hornbach, IKEA, Intratuin, KARWEI, Kwantum, Leen Bakker?

De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken jysk.nl.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de JYSK aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling! De bescherming van de natuur is onze prioriteit. Daarom stellen we het enorm op prijs dat je de digitale folder van JYSK kiest in plaats van de papieren versie.

Hoe te besparen? Door lagere prijzen!

De speciale aanbiedingen van JYSK zijn zo voordelig dat ze je veel geld kunnen besparen. Wat moet je doen om geen aanbieding van JYSK te missen? Dat is gemakkelijk: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino.