Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Happy Socks Folder 20-06 - 20-07 | volgende week

ADVERTENTIE
Happy Socks
ADVERTENTIE
Happy Socks
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Happy Socks Folder en aabiedingen

Happy Socks Folder

3/5
Actual brochure

Hij is er weer, de vrolijkste folder van Nederland! Vanaf %StartDate% is het weer tijd voor fantastische Happy Socks aanbiedingen. Bespaar met Happy Socks - Folder op uw volgende paar sokken dankzij de maandelijkse promoties, ontdek ze hier.

Naast de geweldige sale-acties kunt u terecht bij Happy Socks voor een groot aanbod van verschillende designs voor sokken, voor ieder wat wils dus.

Een Happy Socks winkel in uw buurt

Shop

Sinds 2008 is er heel wat verandert in de Kleding, Schoenen & Sport industrie. Dankzij de visie van twee vrienden: Mikael Söderlindh, een reclameman, en Viktor Tell, een grafisch designer, is de sok van vandaag niet zomaar meer functioneel kledingstuk, maar een heus fashion item geworden. 

Het duo begon drie weken na het bedenken van hun idee met de productie in Turkije en verkocht initieel eerst op hun eigen website. In het eerste jaar alleen verkocht het bedrijf al voor meer dan 1 miljoen euro aan sokken. Ondertussen heeft het bedrijf met Zweedse roots, meer dan 12.000 verkooppunten wereldwijd en 100 eigen conceptstores. Hedendaags verkoopt de creatieve sokken fabrikant ongeveer 40 miljoen paar sokken per jaar. De kans dat je dus iemand kent met een paar Happy Socks om zijn enkels is dus vrij groot.

Het is daarom meer dan waarschijnlijk dat er bij u in de buurt ook een verkooppunt of Happy Socks conceptstore bestaat. Ga naar om te kijken welk verkooppunt het dichtst in de buurt is of ga naar Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Sprinter voor een alternatief in uw buurt. Meer informatie over Happy Socks korting vindt u op happysocks.com.

Meer dan alleen een paar sokken

Assortment

Wie houdt van creatieve en modieuze sokken, heeft ongetwijfeld al van Happy Socks gehoord. Met een uitgebreid aanbod voor zowel vrouwen, mannen als kinderen vindt u vast en zeker de sokken die bij u past. Van verschillende designs tot verschillende stijlen, bij Happy Socks zijn er geen beperkingen.

Zo vind u bij Happy Socks onder meer lage sokken, gewone sokken, half crew sokken, geborduurde sokken, sportieve sokken, geklede sokken en sokken voor kinderen. Conclusie, enorm veel sokken dus en dit allemaal in verschillende leuke stijlen, kleuren en designs.

Het bedrijf heeft sinds zijn ontstaan ook al verschillende exclusieve samenwerkingen aangegaan met onder meer The Beatles, Wiz Khalifa, Disney, Andy Warhol en The Rolling Stones.

Sinds 2014 ontwerpt Happy Socks ook ondergoed voor mannen en vrouwen. Daar kwam in 2018 nog eens een zwembroeken collectie bij voor mannen, kinderen en er is ook een collectie voor vrouwen. Dit allemaal volgens de ondertussen bekende huisstijl van het merk.

Als accessoires focussen ze zich bij het Zweedse sokken bedrijf vooral op zwembad gerelateerde accessoires zoals badslippers, handdoeken en zwembanden. Bekijk de nieuwe folder Happy Socks - Folder voor uw goedkope Happy Socks.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE