Bijna iedereen kent Makro. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt. Dankzij het uitgebreide assortiment van Makro en hun geweldige prijzen kun je hier bijna alles krijgen wat je nodig hebt. Makro komt geregeld met nieuwe speciale aanbiedingen. De laatste aanbiedingen zijn geldig vanaf 19-06-2019 en vind je hier. Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jan Linders! Ze zijn een serieuze concurrent van Makro.

In veel steden, kun je boodschappen doen bij Makro. En welke dan precies? Bijvoorbeeld: 's-Hertogenbosch, Barendrecht, Best, Beverwijk, Breda, Delft. Heb je op onze website niet gevonden wat je zocht? Probeer dan de de officiële site van de winkel www.makro.nl.

Vergeet papieren folders, ze bezorgen je geen hoofdpijn meer. Je kunt nu eenvoudig de nieuwste Makro aanbieding online bekijken bij Kimbino. Papieren folders zijn onhandig en schadelijk voor het milieu. We stellen het daarom op prijs dat je online kijkt naar de laatste aanbiedingen van Makro.

Het is nu wel heel eenvouding om geld te besparen door te winkelen!

Het bijhouden van de laatste aanbiedingen van Makro lijkt misschien veel tijd te kosten maar niets is minder waar. Doe het slim en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt ook onze app Kimbino downloaden. Op deze manier zul je nooit meer een Makro aanbieding missen en bespaar je veel tijd omdat je niet meer door de papieren folders heen hoeft.