Winkel 2.5/5

ADVERTENTIE
Er zijn weinig mensen in Nederland die Makro niet kennen. Dat is niet vreemd want Makro is juist door de populairiteit onder zijn klanten één van de marktleiders van de Nederlandse markt geworden. Onder klanten staat Makro bekend om zijn uitgebreide assortiment en scherpe prijzen. Vele klanten vinden precies wat ze nodig hebben. Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jumbo! Ze zijn een serieuze concurrent van Makro.

Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel www.makro.nl.

Papieren folders? Volle brievenbus? Volle oud papierbak? Het hoeft niet meer! Ga Kimbino's digitale Makro folders gebruiken en alle problemen zijn opgelost. De bescherming van de natuur is onze prioriteit. Daarom stellen we het enorm op prijs dat je de digitale folder van Makro kiest in plaats van de papieren versie.

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Makro aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Makro aanbiedingen te zien. Jouw Kimbino Team.