Kimbino
Kimbino

KiK Folder vanaf zondag 02-06 | volgende week

ADVERTENTIE
KiK
ADVERTENTIE

KiK Folder en aabiedingen

Kijk in de Kik folder voor vele aanbiedingen!

3/5
Actual brochure

Bent u op zoek naar kleren voor een zacht prijsje? Dan vindt u deze in de Kik.nl folder hier. Met de nieuwe Kik folder krijgt u de beste aanbiedingen, waardoor u geld bespaart op het kopen van kleren. Hierdoor kunt u het bespaarde geld uitgeven aan andere zaken. Echter, wees op tijd. De Kik folder van deze week en zijn aanbiedingen zijn namelijk al van start gegaan op: 02-06-2024. Wees er snel bij, voordat de Kik reclamefolder zichzelf vernieuwd, hierdoor kunt u wel weer genieten van nieuwe kik aanbiedingen in de Kik folder waarmee u weer kunt besparen wanneer het nieuwe seizoen in aantocht is.

Het begin van de Kik

Shop

De Kik opende voor het eerst zijn deuren in 1994 te Düsseldorf. Kik haalde zijn succes uit een formule waarbij textiel discount centraal staat. De Kik zit in de top 10 grootste textielhandelaren van Duitsland, maar in Nederland telt Kik pas 14 filialen in steden zoals: Almere, Den Haag, Enschede, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht.

De Kik gebruikt geen papieren folders meer, alleen op verzoek. Waarom? Omdat de Kik milieu bewust is van de papierverspilling van papieren folders en andere papieren vormen van reclame. Deze zijn namelijk schadelijk voor het milieu in de zin dat er bossen en wouden worden gekapt voor de opbrengst van het papier. Om dit tegen te gaan zorgt Kik en vele andere winkels er voor dat papieren reclame zo min mogelijk wordt gebruikt, maar meer een focus te leggen op online reclame. U helpt het milieu daarom ook als u online uw folders inkijkt.

Meer informatie verkrijgen over de Kik? Dat doet u op de webpagina van Kik, waar u filialen en openingstijden van de filialen kan vinden. Zo kunt u langsgaan bij de Kik om uw aankopen te doen. Mocht u toch niet kunnen vinden wat u zoekt bij de Kik dan kunt u altijd terecht bij de categorie Kleding, Schoenen & Sport, winkels zoals: Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Sprinter zijn er te vinden.

Kik’s assortiment in textiel

Assortment

Bij de Kik halen veel mensen hun kleren. Waarom? Omdat dit enorm voordelig is! In de KiK - KiK folder tot 09.06.2024 vindt u namelijk de meest actuele aanbiedingen van de Kik in textiel die meegaan met het seizoen. Dus wanneer u een winterjas nodig heeft zal Kik deze in de aanbieding hebben en wanneer u naar zomerjurkjes zoekt zal de Kik folder 2024 voor u klaarstaan! Hierdoor is Kik een van de beste winkels in textiel en zult u bij Kik naast de mooie prijzen en de afprijzingen, waar krijgen voor uw geld en niet te veel uitgeven wat niet nodig is! Ideaal als u met een budget werkt of gewoon niet te veel geld aan kleren wilt uitgeven.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Shirt
Blouse
Broek
Bh
Sokken
Legging
Slip
Rugzak
Jurk
Poncho
Hipster

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE