Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Coolblue Folder 20-06 - 20-07 | volgende week

ADVERTENTIE
Coolblue
ADVERTENTIE
Coolblue
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Coolblue Folder en aabiedingen

De beste elektrohandelaar voor u: Coolblue!

3/5
Actual brochure

Voor de folder van de Coolblue bent u hier aan het juiste adres. Met de Coolblue folder kunt u genieten van aanbiedingen om zo te besparen op uw elektronica aankopen. Dit kunt u zelfs wekelijks doen, doordat de Coolblue folder zich elke week vernieuwd met nieuwe aanbiedingen. Blijf daarom up to date, zodat u nooit een Coolblue aanbieding mist en altijd kunt besparen op producten, want teveel betalen, dat wilt u natuurlijk niet! De huidige Coolblue - Folder is al van start gegaan op 20-07-2024. Kijk daarom snel in de folder, voordat u een Coolblue aanbieding mist!

Wat de Coolblue doet voor het milieu

Shop

De Coolblue, als elektrohandelaar, is zich bewust van het feit dat elektronische apparaten slecht zijn voor het milieu in de zin dat deze het milieu vervuilen. Daarom probeert Coolblue er alles aan te doen om het milieu een handje te helpen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan dat zij groene stroom gebruiken in hun winkels en geen huis aan huis folders aanbieden. Zonder huis aan huis folders beschermd Coolblue de bossen en oerwouden, ze verspillen namelijk geen papier aan wekelijkse folders!

Als bedrijf is de Coolblue ontstaan in 1999 door studenten. Deze hadden een concept voor ogen waarbij de klantenservice van het bedrijf de belangrijkste reden zou zijn voor consumenten om bij Coolblue hun aankopen te doen. Door dit te kunnen doen specialiseerde zij zich in de producten die zij aanbieden om het beste advies te geven, de beste installaties, de beste reparaties noem maar op. Ook heeft Coolblue een eigen bezorgservice die bijdraagt aan hun klant tevredenheid.

Wilt u ook bij Coolblue op bezoek in steden zoals: Groningen, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Haarlem en 'S-Hertogenbosch of wilt u dat Coolblue bij u op bezoek komt? Dat kan door op hun webpagina www.coolblue.nl informatie te verkrijgen over filialen, openingstijden en andere diensten die zij verlenen naast het verkopen van elektronica.

Kunt u niet vinden wat u zoekt bij Coolblue? Geen zorgen, in de categorie Elektronica vindt u meer winkels zoals de Coolblue bijvoorbeeld: Media Markt, Expert, Conrad, Paradigit, Ziggo, KPN en Vodafone.

Wat u kunt vinden bij Coolblue

Assortment

De Coolblue heeft een ruim assortiment aan elektronische apparaten. Denk daarbij aan verschillende TV’s en monitoren van merken zoals: Philips, Samsung en LG. Maar u kunt er ook terecht voor kleinere apparaten zoals het Nespresso apparaat, de Babyliss fohn of de JBL headphones. Ook laptops zijn aanwezig in het assortiment met bestsellers zoals: Lenovo en iMac.

Al deze producten kunt u voor mooie prijzen aanschaffen bij de Coolblue - Folder, maar vergeet niet te besparen door in de folders naar de beste koopjes te zoeken. Een andere goede manier om te besparen bij Coolblue is door de Coolblue black friday actie waar er forse kortingen worden gegeven op producten. 

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Elektronica