Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Adidas is één van de meest populaire winkels onder klanten. Mede hierdoor is het één van de meest succesvolle winkels op de Nederlandse markt. Een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is typisch Adidas. Bij Adidas, zul je altijd alles vinden waarvoor je kwam Adidas heeft vaak nieuwe en geweldige aanbiedingen. Wil je weten welke aanbiedingen er vanaf 22-01-2019 zijn? Je vindt ze hier. In andere winkels vind je misschien hetzelfde product voor een betere prijs. Probeer hier maar eens: Aktiesport, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Intersport, Miss Etam, Perry Sport, Primark, Scapino.

Niet gelukt om te vinden wat je zocht? Je kunt ook de offciële site van de winkel bezoeken www.adidas.nl.

Papieren folders zijn verleden tijd. Het tijdperk is aangebroken van millieuvriendelijke en praktische online Kimbino folders met de nieuwste Adidas aanbiedingen. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Adidas te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Adidas aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Adidas aanbiedingen te zien. Jouw Kimbino Team.