Er zijn weinig mensen in Nederland die Adidas niet kennen. Dat is niet vreemd want Adidas is juist door de populairiteit onder zijn klanten één van de marktleiders van de Nederlandse markt geworden. Het assortiment van Adidas is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. Adidas heeft vaak nieuwe en geweldige aanbiedingen. Wil je weten welke aanbiedingen er vanaf 22-05-2019 zijn? Je vindt ze hier. We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van Aktiesport, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Intersport, Miss Etam, Perry Sport, Primark, Scapino?

Als je niet weet welke Adidas het dichtste bij is dan kun je deze eens proberen: Lelystad, Rotterdam, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda. Heb je een product uitgezocht maar is er op onze website geen informatie over te vinden? Bezoek dan de officiële website van de winkel www.adidas.nl.

Papieren folders? Volle brievenbus? Volle oud papierbak? Het hoeft niet meer! Ga Kimbino's digitale Adidas folders gebruiken en alle problemen zijn opgelost. Het is geweldig dat je zoekt naar de laatste aanbiedingen van Adidas online en dat je wilt bijdragen aan het beschermen van het milieu

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

Als je aan het werk bent en een gezin onderhoudt, kan het moeilijk zijn om de beste speciale aanbiedingen bij te houden. Probeer het eens anders: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Kimbino app Kimbino. Op deze manier zorg je ervoor dat speciale aanbiedingen van Adidas goed in de gaten houdt.