Letáky Bol čoskoro k dispozícii. Prihlás sa a buď informovaný

Slechts weinig mensen zijn niet bekend met Bol. Het is zelfs één van de leiders op de Nederlandse markt. Bol biedt je bijna alles wat je nodig hebt. En het meeste belangrijke, tegen scherpe prijzen! ANWB, Baby-Dump, Bart Smit, Gall en Gall , Intertoys, Kijkshop, Prénatal, Zeeman zou je ook kunnen verrassen met hun voordelige prijzen.

De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken www.bol.com.

Vergeet papieren folders en volle brievenbussen. Gebruik de internet folders op Kimbino, waar de nieuwste Bol aanbieding altijd beschikbaar is. Waar je ook bent. Papieren folders zijn onhandig en schadelijk voor het milieu. We stellen het daarom op prijs dat je online kijkt naar de laatste aanbiedingen van Bol.

Het is nu wel heel eenvouding om geld te besparen door te winkelen!

Wil je aanbiedingen van Bol in de gaten houden? Doe het slim: meld je aan voor onze nieuwsbrief of download onze Kimbino app Kimbino. Hierdoor zul je geen aanbieding van meer missen van Bol.