Folder - Voorbeeld van een folder van Intersport, geldig van 01-07-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Intersport, geldig van 29-04-2019
Folder 2 - Voorbeeld van een folder van Intersport, geldig van 01-02-2019
Wie kent Intersport niet! Ze hebben dankzij hun geweldige assortiment en interessante aanbiedingen een aanvoerderspositie weten te bemachtigen op de Nederlandse markt! Intersport biedt je alles wat je nodig hebt en meer en voor geweldige prijzen! We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van Adidas, Aktiesport, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Miss Etam, Perry Sport, Primark, Scapino?

Intersport heeft veel winkels in . Je kunt boodschappen doen in verschillende steden zoals bijvoorbeeld in: Haarlem, Amsterdam, Eindhoven, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht.

Papieren folders zijn verleden tijd. Het tijdperk is aangebroken van millieuvriendelijke en praktische online Kimbino folders met de nieuwste Intersport aanbiedingen. Het beschermen van de natuur is geen cliché. Daarom zijn we blij dat je de nieuwste aanbieding van Intersport op internet en niet in een papieren folder. Op deze manier blijven vele bomen gespaard. En dat is niet het enige!

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om geld te besparen dankzij speciale aanbiedingen.

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Intersport aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Intersport aanbiedingen te zien. Jouw Kimbino Team.