Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Er zijn weinig mensen in Nederland die Intersport niet kennen. Dat is niet vreemd want Intersport is juist door de populairiteit onder zijn klanten één van de marktleiders van de Nederlandse markt geworden. Het assortiment van Intersport is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. Ter vergelijking, kijk eens naar de aanbiedingen van Adidas, Aktiesport, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Miss Etam, Perry Sport, Primark, Scapino.

Heb je op onze website niet gevonden wat je zocht? Probeer dan de de officiële site van de winkel www.intersport.nl.

Papieren folders? Volle brievenbus? Volle oud papierbak? Het hoeft niet meer! Ga Kimbino's digitale Intersport folders gebruiken en alle problemen zijn opgelost. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Intersport te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Het is nu wel heel eenvouding om geld te besparen door te winkelen!

Het bijhouden van de laatste aanbiedingen van Intersport lijkt misschien veel tijd te kosten maar niets is minder waar. Doe het slim en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt ook onze app Kimbino downloaden. Op deze manier zul je nooit meer een Intersport aanbieding missen en bespaar je veel tijd omdat je niet meer door de papieren folders heen hoeft.