Kimbino
Kimbino

Intersport Folder 01-06 - 30-06 | volgende week

ADVERTENTIE
Intersport
ADVERTENTIE

Intersport Folder en aabiedingen

De Intersport folder voor al uw sport benodigdheden!

3/5
Actual brochure

Voor de Intersport folder kunt u hier zijn. Met de aanbiedingen van de Intersport kunt u goed besparen op al uw sportbenodigdheden. Hierdoor hoeft u tijdens het sporten u geen zorgen te maken dat u teveel heeft betaald, met het extra geld dat u overhoudt kunt u juist weer andere leuke sport benodigdheden kopen! De Intersport folder van deze week is al ingegaan op 01-06-2024, daarom kunt u het beste een kijkje nemen voordat u een aanbieding mist. Mocht u deze Intersport acties toch gemist hebben dan is dat geen probleem, er zullen weer nieuwe acties komen waarvan u kunt profiteren. Houdt daarom altijd de Intersport folders in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van alle kortingen!

Het begin van de Intersport

Shop

De Intersport begon in Zwitserland in het jaar 1967 en werd al snel groot door zijn bijdrage aan de Olympische Spelen in de jaren: 1872, 1976 en 1980. Door de populariteit werd het bedrijf internationaal en is het nu te vinden in ruim 40 landen. In Nederland vindt je de Intersport in steden zoals: Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Utrecht en Amsterdam.

Door het verspreiden van folders online kan Intersport papierverspilling tegen gaan. Veel bedrijven zijn zich hier bewust van en Intersport is daarin niet anders. Helpt u het milieu ook een handje door folders online te bekijken en huis aan huis folders te stoppen?

Wilt u naar een Intersport bij u in de buurt? Dan kunt u het beste kijken op de website van de Intersport intersport.nl om zo te achterhalen wat de openingstijden zijn en wat de locatie is van het dichtstbijzijnde Intersport filiaal bij u in de buurt.

Als u er bij de Intersport toch niet uitkomt, dan zijn er in de categorie Kleding, Schoenen & Sport nog genoeg andere winkels die u misschien wel kunnen helpen zoals: Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Sprinter. Deze winkels hebben ook folders met goede aanbiedingen waardoor u geld bespaart!

In het Intersport assortiment vindt u alles!

Assortment

In de Intersport - Folder vindt u alleen de Intersport aanbiedingen, maar het assortiment van de Intersport is groter dan de Intersport folder, waarmee u kunt besparen. In het assortiment van de Intersport vindt u sportaccessoire voor verschillende sporten, u kunt er tennisschoenen van K-swiss kopen, of voetbalschoenen van Nike en Adidas. Maar u vindt er ook loungewear van bekende merken zoals Puma, Jack en Jones, Vero Moda en SuperDry. Houdt daarom de Intersport folders in de gaten voor de beste aanbiedingen op het gebied van sport benodigdheden en zo betaalt u nooit teveel!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE