Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Woonexpress Folder 30-06 - 31-07 | volgende week

ADVERTENTIE
Woonexpress

Woonexpress Folder en aabiedingen

De Woonexpress folder voor iedereen

3/5
Actual brochure

Als je je nieuwe huis moet inrichten of je oude interieur zat bent en een nieuwe bank wilt of een nieuwe kast dan kan je met de Woonexpress folder je ogen uitkijken. En het beste hiervan is dat je met de Woonexpress folder kan besparen op alles dat je nodig zou kunnen hebben.

De folder van de Woonexpress vindt u hier en de Woonexpress aanbiedingen van deze folder zijn al ingegaan op 30-06-2024. Mocht u toch niet kunnen genieten van deze aanbiedingen, niet getreurd want de Woonexpress aanbiedingen worden gewoon vernieuwd. Hierdoor kunt u blijven besparen en uw interieur blijven vernieuwen.

Hoe het begon voor Woonexpress

Shop

Woonexpress opende zijn deuren in 1996 en is daarom niet een van de eerste woonwinkel ketens. Maar dat betekent niet dat er geen succes is voor de Woonexpress. De Woonexpress heeft namelijk een zelfstandige formule ontwikkeld die ervoor zorgde dat de Woonexpress snel groeide. Dit zorgde ervoor dat de  Woonexpress in 27 jaar al elf filialen heeft. Deze filialen zijn te vinden in Amsterdam, Barendrecht, Beverwijk, Duiven, Rotterdam en Utrecht.

Wilt u iets doen voor het milieu? Dan kunt u bij de Woonexpress terecht, want zij proberen te doen wat ze kunnen voor het milieu. Een van de manieren hoe de Woonexpress het milieu helpt is door geen papieren folders bewust te verspreiden. In plaats daarvan maken ze online reclame. Dit komt doordat papieren folders eigenlijk papierverspilling is, want deze worden geregeld weggegooid en dat is slecht voor het milieu. Bomen worden onnodig gekapt. Help daarom ook het milieu en zorg ervoor dat u uw folders online in ziet.

Voor een bezoek aan de Woonexpress kunt u het beste terecht op de website woonexpress.nl van de Woonexpress. Hier vindt u namelijk filialen (zoals het filiaal Woonexpress zuidoost) als openingstijden. Ook vindt u hier gegevens van Woonexpress XL mocht u meer willen! Heeft u nog meer nodig dan de Woon XL? Dan kunt u in de categorie Wonen, tuincentrum meer woonwinkels vinden zoals: Blokker, IKEA, Leen Bakker, Kwantum, JYSK, Beter Bed, Intratuin, GAMMA, Praxis en KARWEI.

Wat kunt u zoal vinden bij de Woonexpress?

Assortment

Niemand wilt met een budget bezig zijn met het inrichten van hun huis, maar helaas is de realiteit anders. Gelukkig kunt u met de Woonexpress - folder besparen op alle aankopen die u doet voor uw interieur. En de Woonexpress heeft echt alles wat u nodig heeft voor uw interieur.

Denk bijvoorbeeld aan Woonexpress vloerkleden, Woonexpress salontafels en Woonexpress eetkamerstoelen. Dus zowel accessoire als meubels! En misschien ziet u ook wel een kast, een bed of verlichting die bij u in de smaak valt. Geniet daarom van de Woonexpress en de kans om te besparen op uw aankopen!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE