Folder - Voorbeeld van een folder van Woonexpress, geldig van 16-05-2019
Folder 2 - Voorbeeld van een folder van Woonexpress, geldig van 10-07-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Woonexpress, geldig van 15-04-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Woonexpress, geldig van 08-10-2018
Wie kent Woonexpress niet! Ze hebben dankzij hun geweldige assortiment en interessante aanbiedingen een aanvoerderspositie weten te bemachtigen op de Nederlandse markt! Bij Woonexpress is het onwaarschijnlijk dat je niet kunt vinden wat je nodig hebt. En je bespaart er ook nog eens mee. Heeft Woonexpress niet de juiste aanbieding? Probeer het ergens anders! Kijk eens bij de aanbiedingen van Beter Bed, Blokker, Formido, GAMMA, Hornbach, IKEA, Intratuin, JYSK, KARWEI, Kwantum.

Als je niet weet welke Woonexpress het dichtste bij is dan kun je deze eens proberen: Amsterdam, Barendrecht, Beverwijk, Den Haag, Duiven, Rotterdam. Bood de website niet alles waar je naar op zoek was? Dat spijt ons heel erg. Maar geen stress. We richten ons voornamelijk op de laatste folders en als je op zoek bent naar meer algemene zaken, surf dan eens naar de officiële website van de shop www.woonexpress.nl.

Papieren folders zijn verleden tijd. Het tijdperk is aangebroken van millieuvriendelijke en praktische online Kimbino folders met de nieuwste Woonexpress aanbiedingen. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Woonexpress te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Wil jij geld besparen? Probeer om producten te kopen tegen lagere prijzen, het zal snel lonen.

Het bijhouden van de laatste aanbiedingen van Woonexpress lijkt misschien veel tijd te kosten maar niets is minder waar. Doe het slim en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt ook onze app Kimbino downloaden. Op deze manier zul je nooit meer een Woonexpress aanbieding missen en bespaar je veel tijd omdat je niet meer door de papieren folders heen hoeft.