Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

KRUIDVAT FOLDER【23-07-2024】volgende, deze week 30

ADVERTENTIE
Kruidvat

Kruidvat folder

Kruidvat Folder Week 30 (2024)

3/5
Actual brochure

Steeds verrassend, altijd voordelig. Dat is hoe we de beroemdste drogisterij van Nederland kennen. Kruidvat is al jaren een begrip in ons land. Daarbij horen natuurlijk ook de vele aanbiedingen. Mocht je de Kruidvat folder vorige week gemist hebben, dan kan je via hier de Kruidvat folder voor deze week te vinden. De geldigheid van de huidige reclamefolder start op 23-07-2024. En wij zouden Kimbino niet zijn als we ook de Kruidvat folder van volgende week niet voor je hebben klaar staan. Sla deze pagina op of download de app om altijd direct op de hoogte gesteld te worden!

Wat brengt de Kruidvat folder van week 30?

Shop

Het moge duidelijk zijn dat slechts weinig Nederlanders de Kruidvat niet kennen. Dat is niet vreemd, want Kruidvat is juist door de populariteit onder zijn klanten één van de marktleiders in Nederland geworden. Het assortiment van de drogisterij is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De lage prijzen in de Kruidvat folder van deze week zullen je ook zeker aanspreken. Je kunt deze kopen in locaties als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Tilburg. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel via kruidvat.nl.

In de categorie Drogisterij & Cosmetica zijn de beste aanbiedingen te vinden op gebied van gezondheid en hygiëne. Dus ook als je in de Kruidvat folder volgende week niets kunt vinden, zullen de nieuwe reclamefolders van concurrenten wellicht wél kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkels als Etos, Douglas, ICI Paris XL, Holland & Barrett, Trekpleister, OP is OP, Bol en Da

Producten uit de Kruidvat folder in week 30

Assortment

Alle kortingen zijn tijdelijk! Het kan heel goed zijn dat de Kruidvat folder vorige week een aantal schoonheidsproducten had die nu niet meer in de aanbieding zijn. Je zal dus snel je slag moeten slaan. Het assortiment van de grootste drogisterij van Nederland is namelijk altijd onderhevig aan veranderingen.

Toch zijn er ook altijd de ‘klassieke’ productcategorieën. Denk aan shampoo, deoderant, make-up, pleisters, pijnstillers, of bijvoorbeeld het goedkope speelgoed. Veel is ook in het huismerk van Kruidvat te vinden, deze zijn vaak een tikje voordeliger. Maar er zijn ook luxe merken te vinden, het is bijvoorbeeld niet ongewoon om een Rituals aanbieding bij Kruidvat tegen te komen. Je kunt al deze producten én meer vinden in de wekelijkse Kruidvat folder. De laatste folder kan je hier vinden: Kruidvat - folder week 30. 

De Kruidvat folder van volgende week bij Kimbino

Vergeet de papieren folders en bekijk ze gewoon online bij Kimbino. Je kunt de Kruidvat folder voor deze week op je gemak bekijken, zonder papierverspilling. Dat kan heel simpel via de website van Kimbino, deze is hier te vinden: Kimbino.nl. Het gebruik van Kimbino bespaart extra papier, waardoor hett milieu gespaard blijft, een missie die jij blijkbaar met ons deelt.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om geld te besparen dankzij speciale aanbiedingen. Volgen van de koopjes is niet ingewikkeld. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van Kruidvat. Groeten van Kimbino!

 

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Parfum
Geur
Eau de toilette
Make up
Concealer
Poeder
Bronzer
Mascara
Nagellak
Shampoo
Conditioner
Haarmasker
Haarspray
Crème
Masker
Scheerschuim
Douchegel
Deodorant
Tandpasta
Tandenborstel

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Cosmetica