Folder 2 - Voorbeeld van een folder van Kruidvat, geldig van 11-06-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Kruidvat, geldig van 04-06-2019
Er zijn weinig mensen in Nederland die Kruidvat niet kennen. Dat is niet vreemd want Kruidvat is juist door de populairiteit onder zijn klanten één van de marktleiders van de Nederlandse markt geworden. Het assortiment van Kruidvat is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. Kruidvat komt geregeld met nieuwe speciale aanbiedingen. De laatste aanbiedingen zijn geldig vanaf 17-06-2019 en vind je hier. Da, Douglas, Etos, Holland & Barrett, ICI Paris XL, OP is OP, Rituals, Trekpleister zou je ook kunnen verrassen met hun voordelige prijzen.

Nog steeds aan het twijfelen waar je gaat shoppen? Je vindt Kruidvat winkels in verschillende steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Apeldoorn. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel www.kruidvat.nl.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de Kruidvat aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling! Wat fijn dat je op dezelfde golflengte zit wat betreft de bescherming van milieu en groen. Door te bladeren in de digitale folder van Kruidvat wordt veel papier bespaard.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om geld te besparen dankzij speciale aanbiedingen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste Kruidvat aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van Kruidvat. Jouw Kimbino.