Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo van KARWEI
3/5

KARWEI folder 12-06-2023 || volgende + deze week 23

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

KARWEI Folder en aabiedingen

Voor elk DIY project de Karwei folder!

3/5
Actual brochure

Voor de Karwei folder kunt u hier terecht. De Karwei folder vernieuwd zich wekelijks, daarom heeft de Karwei folder van vorige week andere aanbiedingen dan de Karwei folder van deze week, die weer andere aanbiedingen heeft dan de Karwei folder van volgende week. Door de aanbiedingen in de gaten te houden kunt u fors besparen op uw aankopen, waardoor u geld over heeft voor andere zaken voor uw DIY project. De nieuwste Karwei folder is geldig op 05-06-2023. Mis dus niet de beste aanbiedingen van de Karwei en blijf op de hoogte. De karwei folder van week 23 zijn te vinden tot 05-06-2023 - 18-06-2023, ga dus snel naar de Karwei voordat de actie voorbij is!

De aanbiedingen van de Karwei folder

Shop

De Karwei is een bouwmarkt voor elke Doe-Het-Zelver of Do-It-Yourself project. Hier kan de bouwer alles vinden voor het project en kunnen alle stoute bouw dromen werkelijkheid worden. De Karwei is een dochterbedrijf van de Gamma, deze zijn opgestart, nadat de vraag naar particuliere bouwmarkten ontstond.

Voor de Karwei is geen lidmaatschap nodig, wel kan je een Karwei kaart aanvragen om zo voor kortingen te sparen en extra aanbiedingen te krijgen. Omdat de Karwei een dochterbedrijf is van de Gamma is de Karwei door heel Nederland te vinden. Anders dan de Gamma is de Karwei niet in België te vinden. De Karwei is in grote steden te vinden zoals: Groningen, Farmsum, Barendrecht, Drachten, Nieuwegein en Hoogeveen.

Zoekt u de meest dichtstbijzijnde Karwei bij u in de buurt, dan kunt u terecht op de webpagina van de Karwei karwei.nl. De Karwei folder vindt u vooral online. Dit is goed voor het milieu, doordat er geen papier verspilt wordt en er geen bossen of wouden gekapt hoeven te worden. De Karwei probeert hiermee een stap in de goede richting te zetten.

Het beste DIY assortiment bij de Karwei

Assortment

Bij de Karwei vindt u een groot assortiment aan producten. Van hout en andere materialen tot gereedschap waarmee u uw project in elkaar zet. Van deze producten zijn er A merken, zoals: Black and Dekker, Makita en Bison. Daarnaast heeft Karwei ook hun huismerken, dit zijn vooral producten zoals: verf, schuurpapier, kwasten en andere soortgelijke producten. Bij de Karwei kunt u ook gereedschap huren mocht u geen geld hebben om het aan te schaffen of u het maar eenmalig wilt gebruiken of u kunt natuurlijk de meest actuele Karwei folder te bekijken KARWEI - Folder voor goede aanbiedingen. Dus voor al uw Doe-Het-Zelf projecten kunt u bij de Karwei terecht, waar u alles van A tot B kan vinden voor de beste prijzen!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Een wortel
De vis
Zak
De oven
Grill
Thermometer
Slijper
Elektrische tandenborstel
Rooster
Bank
Tafel
Stoel
Bad
Mand
Spiegel
Eau de toilette
Make up
Poeder
Huid make up verwijderaar
Oog make up verwijderaar

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van KARWEI
Logo van KARWEI

Meld aan en profiteer van de voordelen.