Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Scapino Folder vanaf maandag 01-07 | volgende week

ADVERTENTIE
Scapino

Scapino Folder en aabiedingen

Kijk snel in de Scapino folder!

3/5
Actual brochure

Bij de Scapino bent u aan het juiste adres voor schoenen, kleren en alle andere benodigdheden. Met de Scapino folder krijgt u daarnaast ook nog eens korting op producten! Hierdoor bezuinigd u op uw aankopen en betaalt u nooit teveel voor een product! Als u op zoek bent naar de Scapino aanbiedingen in de folder dan vindt u deze hier.

Alle kortingen van de Scapino zijn van start gegaan op 01-07-2024, vergeet daarom niet om in de folder van Scapino te kijken, voordat u te laat bent. Door te besparen kunt u meer producten aanschaffen die u nodig zou kunnen hebben op de langere tijd of sparen voor andere leuke dingen!

Hoe begon de Scapino

Shop

In 1974 begon de Scapino zich op te bouwen tot wat we nu kennen als de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Dit heeft de Scapino gedaan in 45 jaar en daarom vind je de Scapino nu door heel Nederland, op plekken zoals: Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Daarnaast staat de gehele Scapino collectie online en kun je deze 7 dagen per week elk uur van de dag inzien en bestellen, want de Scapino bezorgd zowel in Nederland als België!

Scapino denkt mee als het gaat om het milieu. Dit doen zij door zo min mogelijk Scapino folders te distribueren. Papieren folders en papierverspilling gaan namelijk hand in hand, omdat papieren folders dagelijks worden weggegooid en het papier niet meer gebruikt wordt tenzij deze gerecycled worden. Wat u kunt doen om het milieu te helpen is door uw folders online in te zien in plaats van ze te ontvangen. Zo gaat u papierverspilling tegen.

Zoekt u een Scapino bij u in de buurt? Dan kunt u het beste naar de Scapino webpagina gaan scapino.nl. Hier vindt u namelijk alle relevante informatie omtrent filiaal locaties en openingstijden van deze filialen. Mocht u toch niet slagen in uw bezoek bij de Scapino, dan kunt u in de categorie Kleding, Schoenen & Sport meer winkels vinden zoals de Scapino, denk daarbij aan H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas, Sprinter en Intersport.

Het aanbod van de Scapino

Assortment

De Scapino biedt u en vele anderen een ruim assortiment aan schoenen, bijvoorbeeld: ecco’s in de scapino sale of scapino crocs en scapino birkenstocks. Naast deze merken vindt u nog vele anderen merken bij de Scapino voor lage prijzen. Hierdoor bespaart u meer dan bij concurrenten van de Scapino en betaalt u nooit te veel! Vindt de nieuwste aanbiedingen van Scapino in de Scapino - folder voordat de actie verloopt.

Scapino is er daarnaast ook voor meer dan alleen schoenen, denk bijvoorbeeld aan jassen, broeken, shirts en truien, maar ook sokken, handschoenen of zelfs sloffen! U vindt het allemaal, voordelig bij de Scapino!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Tv
Sneakers
Sandalen
Slippers
Kan
Kinder

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE