Folder - Voorbeeld van een folder van Scapino, geldig van 03-06-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Scapino, geldig van 20-05-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Scapino, geldig van 06-05-2019
Wie kent Scapino niet! Ze hebben dankzij hun geweldige assortiment en interessante aanbiedingen een aanvoerderspositie weten te bemachtigen op de Nederlandse markt! Scapino biedt je alles wat je nodig hebt en meer en voor geweldige prijzen! Scapino komt geregeld met nieuwe speciale aanbiedingen. De laatste aanbiedingen zijn geldig vanaf 17-06-2019 en vind je hier. Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Adidas, Aktiesport, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Intersport, Miss Etam, Perry Sport, Primark! Ze zijn een serieuze concurrent van Scapino.

Als je niet weet welke Scapino het dichtste bij is dan kun je deze eens proberen: Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Aalten. De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken www.scapino.nl.

Vergeet papieren folders en volle brievenbussen. Gebruik de internet folders op Kimbino, waar de nieuwste Scapino aanbieding altijd beschikbaar is. Waar je ook bent. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Scapino te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Hoe te besparen? Door lagere prijzen!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste Scapino aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van Scapino. Jouw Kimbino.