Nieuws & Innovaties - Voorbeeld van een folder van Conrad, geldig van 04-04-2019
Nieuws & Innovaties - Voorbeeld van een folder van Conrad, geldig van 07-10-2018
Folder - Voorbeeld van een folder van Conrad, geldig van 13-08-2018
Wie kent Conrad niet! Ze hebben dankzij hun geweldige assortiment en interessante aanbiedingen een aanvoerderspositie weten te bemachtigen op de Nederlandse markt! Dankzij het uitgebreide assortiment van Conrad en hun geweldige prijzen kun je hier bijna alles krijgen wat je nodig hebt. Geregeld nieuwe aanbiedingen, dat is de specialiteit van Conrad. Je kunt hier de laatste aanbiedingen vinden die geldig zijn vanaf 18-07-2019. We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van BCC, Coolblue, Expert, Media Markt, MyCom, Paradigit?

Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel www.conrad.nl.

Vergeet papieren folders en volle brievenbussen. Gebruik de internet folders op Kimbino, waar de nieuwste Conrad aanbieding altijd beschikbaar is. Waar je ook bent. Wat fijn dat je op dezelfde golflengte zit wat betreft de bescherming van milieu en groen. Door te bladeren in de digitale folder van Conrad wordt veel papier bespaard.

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Als je aan het werk bent en een gezin onderhoudt, kan het moeilijk zijn om de beste speciale aanbiedingen bij te houden. Probeer het eens anders: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Kimbino app Kimbino. Op deze manier zorg je ervoor dat speciale aanbiedingen van Conrad goed in de gaten houdt.