Aldi folder van volgende en deze week

De populaire Duitse supermarktketen heeft een speciale Aldi NL folder, waar de boodschappen speciaal op de Hollandse markt zijn afgestemd. De nieuwe Aldi folder in Nederland (zie hier) kan bijvoorbeeld stroopwafels in de aanbieding hebben, terwijl dat over de grens waarschijnlijk niet te koop zal zijn. Inderdaad, voor elke regio is de Aldifolder uniek!

Wil je weten wat je precies kunt verwachten van de Aldi folder van volgende week? De datum van uitgave staat al vermeld in de digitale folder van deze week. Ook kan je alvast de historische database doorkijken, om een indruk te krijgen van de verschillende typen producten die vaak als solden worden aangeboden.

Aldi – Algemene Informatie

De van origine Duitse supermarktketen Aldi staat bekend om een goede kwaliteit tegen een altijd lage prijs. Je kan er dus vanuit gaan dat de Aldi folder volgende week weer bomvol producten tegen mooie prijzen staat. Goedkoop, vers en gemakkelijk, zo makkelijk kan het zijn.

Bij deze voordelige discounter vind je uitstekende producten en ben je gegarandeerd van lage prijzen en veel voordeel. Niet voor niets is Aldi één van de grootste en meest succesvolle supermarkten van Nederland. 

Blader je de reclamefolder liever digitaal door? Dat kan eenvoudig en handig op de www.aldi.nl website. Bekijk de openingstijden en acties van jouw Aldi supermarkt nu ook online! De website geeft je alle informatie over het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van Aldi. Ook voor de actuele reclamefolder kun je op de website van Aldi terecht. Laat je inspireren en neem een kijkje. Nog niet genoeg inspiratie voor boodschappen opgedaan? In de categorie Supermarkten kan je de winkels vinden om extra inspiratie voor boodschappen op te doen: Albert Heijn, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo.

Openingstijden Aldi

Natuurlijk moet je wel een goed moment uitkiezen om de boodschappen uit de folder van Aldi volgende week te kopen. Hiervoor is het handig om op de hoogte te blijven van het actuele schema openingstijden van de Aldi-winkels bij jou in de buurt.

Veelal zijn supermarkten in Nederland geopend tussen 8:00 uur en 20:00 uur, met uitlopers naar 21:00 uur of zelfs 22:00 uur in de steden en grotere plaatsen. Wil je dus ook buiten je werktijden om boodschappen doen, dan kan dit ook bij de Aldi zonder enig probleem.

Ook in het weekend zijn er vaak ruime openingsuren, al zijn deze vaak iets korter dan doordeweeks. Sommige filialen zijn dicht op zondag, maar anderen kennen verkorte openingstijden, bijvoorbeeld tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Houd hiervoor altijd goed de uren in de gaten van het filiaal het dichtste bij Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Tilburg, Enschede in de buurt. Alvast veel winkelplezier!

Aldi producten - Dagvers met veel korting!

Ben je dol op korting? Bij Aldi profiteer je iedere dag van betaalbare, biologische producten. En het mooie is dat de klant altijd centraal staat. In de Aldi reclamefolder word je week na week verrast met spectaculaire acties en veel aanbiedingen die speciaal voor jou zijn geselecteerd. De folder ligt elke week op je deurmat of in de filialen van ALDI. De folder staat boordevol nieuwe weekaanbiedingen, weekendacties en non-food acties. Hou de reclamefolder dus goed in de gaten en profiteer van de scherpste prijzen en het meeste voordeel.

Natuurlijk heeft de Aldi ook vers brood, fruit en groenten in zijn assortiment. Deze producten kan je vaak al bij de ingang van de winkel terugvinden. En grote kans dat er ook altijd wel een leuke aanbieding tussen zit.

 

Aldi wekelijkse aanbiedingen bij Kimbino!

Waarom is het het waard om de Kimbino website te gebruiken? Boven alles is het de verminderde papieren berg reclamefolders. Het is een duurzame oplossing en ook nog eens overzichtelijk. Het doorkijken van de huidige Aldi folder is een fijne en comfortabele ervaring. Natuurlijk is de Aldi folder er overal, waar je hem maar nodig hebt!

Kimbino levert een constant geupdate database van folders, inclusief de huidige Aldi folder. Red de aarde met ons, bespaar geld, plan maaltijden in en winkel slim! Schrijf je in voor de Kimbino nieuwsbrief of download onze Kimbino app. Het kost je slechts een paar seconden, waarna je de speciale aanbiedingen direct sneller kunt vinden in de Aldi winkel.

Tot snel - Jouw Kimbino!