ADVERTENTIE

Supermarkt Aldi staat bekend om een goede kwaliteit tegen een altijd lage prijs. Goedkoop, vers en gemakkelijk, zo makkelijk kan het zijn. Bij deze voordelige discounter vind je uitstekende producten en ben je gegarandeerd van lage prijzen en veel voordeel. Niet voor niets is Aldi één van de grootste en meest succesvolle supermarkten van Nederland. Ben je dol op korting? Bij Aldi profiteer je iedere dag van betaalbare, biologische producten. En het mooie is dat de klant altijd centraal staat.

In de ALDI reclamefolder word je week na week verrast met spectaculaire acties en veel aanbiedingen die speciaal voor jou zijn geselecteerd. De folder ligt elke week op je deurmat of in de filialen van ALDI. De folder staat boordevol nieuwe weekaanbiedingen, weekendacties en non-food acties. Hou de reclamefolder dus goed in de gaten en profiteer van de scherpste prijzen en het meeste voordeel.

Blader je de reclamefolder liever digitaal door? Dat kan eenvoudig en handig op www.aldi.nl.Bekijk de openingstijden en acties van jouw Aldi supermarkt nu ook online! Op www.aldi.nl vind je alle informatie over het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van ALDI. Ook voor de actuele reclamefolder kun je op de website van ALDI terecht. Laat je inspireren en neem een kijkje.