Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Iedereen heeft wel eens gehoord van Hornbach. Het is één van de meest succesvolle winkels op de Nederlandse markt. Hornbach biedt je bijna alles wat je nodig hebt. En het meeste belangrijke, tegen scherpe prijzen! Hornbach heeft vaak nieuwe en geweldige aanbiedingen. Wil je weten welke aanbiedingen er vanaf 28-01-2019 zijn? Je vindt ze hier. Beter Bed, Blokker, Formido, GAMMA, IKEA, Intratuin, JYSK, KARWEI, Kwantum, Leen Bakker zou je ook kunnen verrassen met hun voordelige prijzen.

Het is niet langer nodig om uit te kijken naar de bezorger die de Hornbach folder brengt. Je kunt hem online bekijken bij Kimbino wanneer je maar wilt. Het beschermen van de natuur is geen cliché. Daarom zijn we blij dat je de nieuwste aanbieding van Hornbach op internet en niet in een papieren folder. Op deze manier blijven vele bomen gespaard. En dat is niet het enige!

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Als je aan het werk bent en een gezin onderhoudt, kan het moeilijk zijn om de beste speciale aanbiedingen bij te houden. Probeer het eens anders: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Kimbino app Kimbino. Op deze manier zorg je ervoor dat speciale aanbiedingen van Hornbach goed in de gaten houdt.