Actiefolder 22/2019 - Voorbeeld van een folder van Hornbach, geldig van 27-05-2019
Actiefolder 18/2019 - Voorbeeld van een folder van Hornbach, geldig van 29-04-2019
Actiefolder 15/2019 - Voorbeeld van een folder van Hornbach, geldig van 08-04-2019
Hornbach staat op de lijst van de meest bekende winkels bij Nederlandse klanten. Het is één van de marktleiders van Nederland geworden. Hornbach biedt je bijna alles wat je nodig hebt. En het meeste belangrijke, tegen scherpe prijzen! Klanten die Hornbach aanbiedingen verwachten kijken hier om te zien welke aanbiedingen er zijn. Bijvoorbeeld deze aanbiedingen die geldig zijn vanaf 01-07-2019. We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van Beter Bed, Blokker, Formido, GAMMA, IKEA, Intratuin, JYSK, KARWEI, Kwantum, Leen Bakker?

Als je niet weet welke Hornbach het dichtste bij is dan kun je deze eens proberen: Breda, Groningen, Kerkrade, Nieuwegein, Tilburg, Zaandam. De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken www.hornbach.nl.

Ga je winkelen? Dan hoef je zeker geen grote papieren folder mee te nemen. De online versie van de nieuwste Hornbach aanbieding is veel handiger en is beschikbaar op Kimbino. Het is geweldig dat je zoekt naar de laatste aanbiedingen van Hornbach online en dat je wilt bijdragen aan het beschermen van het milieu

Wil jij geld besparen? Probeer om producten te kopen tegen lagere prijzen, het zal snel lonen.

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Hornbach aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Hornbach aanbiedingen te zien. Jouw Kimbino Team.