Winkel 2/5

ADVERTENTIE
IKEA staat op de lijst van de meest bekende winkels bij Nederlandse klanten. Het is één van de marktleiders van Nederland geworden. Bij IKEA kun je bijna alles kopen wat je nodig hebt voor geweldige prijzen .

De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken www.ikea.com.

Ga je winkelen? Dan hoef je zeker geen grote papieren folder mee te nemen. De online versie van de nieuwste IKEA aanbieding is veel handiger en is beschikbaar op Kimbino. Papieren folders zijn onhandig en schadelijk voor het milieu. We stellen het daarom op prijs dat je online kijkt naar de laatste aanbiedingen van IKEA.

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

Loop de speciale aanbiedingen van IKEA niet mis. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de app Kimbino. Je krijgt een compleet overzicht van de nieuwste IKEA aanbiedingen. Jouw Kimbino.