Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Sprinter (AktieSport, Perry Sport) Folder Juli 2024

ADVERTENTIE
Sprinter

Sprinter Folder en aabiedingen

Voor het sporten: de Sprinter folder!

3/5
Actual brochure

Voor alle sport artikelen die u nodig hebt is er de Sprinter folder! Deze vindt u hier waar u alle Sprinter aanbiedingen treft. Met de folder van de Sprinter kunt u goed besparen op de sport artikelen die u koopt. Zo kunt u uw geld sparen of aan andere dingen uitgeven. De Sprinter folder is al ingegaan op 21-07-2024 en wanneer deze afgelopen is kunt u opnieuw genieten van Sprinter aanbiedingen in de nieuwe folder. Zo kunt u elke keer besparen en genieten van uw aankopen.

 

Wie of wat is de Sprinter (Aktiesport)

Shop

De Sprinter is een winkel die zich gespecialiseerd heeft in sportkleding en accessoire. Het is een winkelketen met Nederlandse origine die behoort tot de groep Unlimited Sports Group waar ook Perry Sport onder valt. In 2014 telde de Sprinter 160 vestigingen met een extra aantal vestigingen die een shop-in-shop concept hebben, zoals bij de Scapino filialen. Als u op bezoek wilt bij de Sprinter kunt u terecht bij: Sprinter Haarlem, Sprinter Kinkerstraat, Sprinter Beijerlandselaan of Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Amstelveen, Bergen Op Zoom en Delft.

De Sprinter biedt voornamelijk hun folders online aan, dit komt doordat huis aan huis folders niet alleen ouderwets zijn, maar ze zijn ook slecht voor het milieu. Vele bossen en wouden worden gekapt voor het papier van folders, die uiteindelijk in de prullenbak belanden na een week. Papierverspilling dus, stop papierverspilling door geen huis aan huis folders te accepteren.

Als u meer wilt weten over de Sprinter (Aktiesport) kunt u op de webpagina sprintersports.com (NL) meer vinden over openingstijden, adressen en aanbiedingen van de Sprinter. Bent u toch teleurgesteld met het aanbod van Sprinter? Neem dan eens een kijkje in de categorie Kleding, Schoenen & Sport waar u winkels zoals Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Intersport kunt vinden die misschien wel hebben wat u zoekt.

Alles voor het sporten bij de Sprinter (Aktiesport)

Assortment

Kunt u in de Sprinter - folder niet vinden wat u zoekt? Dan is er nog geen paniek, want naast de folder van de Sprinter zijn er ook andere artikelen te vinden. Denk daarbij aan schoenen van verschillende merken voor verschillende sporten. Voetbalschoenen van Sprinter Nike, tennisschoenen van Kswiss en hardloopschoenen van New Balance. Maar de Sprinter heeft niet alleen schoenen, ook zijn er kleren te vinden van Puma, Adidas en vele andere merken. Schroom daarom niet op altijd een kijkje in de folder te nemen voor de beste aanbiedingen en wie weet staat uw favoriete product wel in de aanbieding! Want geld besparen is altijd leuk!

 

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE