Folder - A-merken festijn - Voorbeeld van een folder van Trekpleister, geldig van 15-07-2019
Folder - A-merken festijn - Voorbeeld van een folder van Trekpleister, geldig van 09-07-2019
Trekpleister staat op de lijst van de meest bekende winkels bij Nederlandse klanten. Het is één van de marktleiders van Nederland geworden. Bij Trekpleister kun je bijna alles kopen wat je nodig hebt voor geweldige prijzen . Een goede aanbieding? Trekpleister heeft ze altijd voor haar klanten! De nieuwste aanbiedingen die geldig zijn vanaf 16-07-2019 vind je hier. Kijk ook eens bij de aanbiedingen van Da, Douglas, Etos, Holland & Barrett, ICI Paris XL, Kruidvat, OP is OP, Rituals. Misschien vind je daar hetzelfde artikel voor een betere prijs.

Trekpleister winkels vind je in verschillende steden verspreid over , zoals Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Amsterdam, Dordrecht. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel www.trekpleister.nl.

Papieren folders? Volle brievenbus? Volle oud papierbak? Het hoeft niet meer! Ga Kimbino's digitale Trekpleister folders gebruiken en alle problemen zijn opgelost. Lekker winkelen? Je hoeft geen papieren folders mee te nemen! De digitale versie met de nieuwste aanbiedingen van Trekpleister is veel handiger en beschikbaar op Kimbino.

Hoe je makkelijk en zonder zorgen kunt besparen? Door lagere prijzen!

Het bijhouden van de laatste aanbiedingen van Trekpleister lijkt misschien veel tijd te kosten maar niets is minder waar. Doe het slim en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt ook onze app Kimbino downloaden. Op deze manier zul je nooit meer een Trekpleister aanbieding missen en bespaar je veel tijd omdat je niet meer door de papieren folders heen hoeft.