Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Er zijn weinig mensen in Nederland die Trekpleister niet kennen. Dat is niet vreemd want Trekpleister is juist door de populairiteit onder zijn klanten één van de marktleiders van de Nederlandse markt geworden. Bij Trekpleister is het onwaarschijnlijk dat je niet kunt vinden wat je nodig hebt. En je bespaart er ook nog eens mee. Een goede aanbieding? Trekpleister heeft ze altijd voor haar klanten! De nieuwste aanbiedingen die geldig zijn vanaf 12-02-2019 vind je hier. We raden je aan om ook te kijken naar aanbiedingen van andere winkels. Wat dacht je van Douglas, Etos, Holland & Barrett, ICI Paris XL, Kruidvat, OP is OP, Rituals?

Bood de website niet alles waar je naar op zoek was? Dat spijt ons heel erg. Maar geen stress. We richten ons voornamelijk op de laatste folders en als je op zoek bent naar meer algemene zaken, surf dan eens naar de officiële website van de shop www.trekpleister.nl.

Papieren folders zijn verleden tijd. Het tijdperk is aangebroken van millieuvriendelijke en praktische online Kimbino folders met de nieuwste Trekpleister aanbiedingen. Het beschermen van de natuur is geen cliché. Daarom zijn we blij dat je de nieuwste aanbieding van Trekpleister op internet en niet in een papieren folder. Op deze manier blijven vele bomen gespaard. En dat is niet het enige!

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

Loop de speciale aanbiedingen van Trekpleister niet mis. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de app Kimbino. Je krijgt een compleet overzicht van de nieuwste Trekpleister aanbiedingen. Jouw Kimbino.